Abonner via RSS

Abell Larsen klar for comeback i blått!

29 apr 2012

written by Black River Park

Henrik Abell Larsen flytter tilbake til Hamar etter endt skoleår, og gjør med det comeback i den blå drakten.

De neste tre skoleårene skal distriktets mest presise venstrebein studere på Gjøvik, og blir med det fastboende på Hamar igjen. Dermed får trener Vegard Lunde tilbake en av sine mest betrodde og viktigste spillere fra opprykkssesongen 2011:
“At Henrik kommer tilbake er en utrolig boost for hele laget. Foten hans hører hjemme i divisjoner langt over den vi er i, og dette gjør at alt av dødballer innenfor 40 meter fra motstanderens mål nesten blir som en målsjanse å regne”, fortalte en strålende fornøyd Lunde BRP.no rett etter at nyheten om Abells comeback var klart.

Sportssjef Ole Johnny Sundt var like fornøyd:
“Vi har vist hva som bor i dette laget i de to første seriekampene. Abell Larsen gjør oss enda bedre, og med hans presise fot blir det et mareritt for lag som står høyt mot oss. Erik Westgaard kan glede seg”, smiler Sundt som etter ryktene er i ferd med å hente nok en solid forsterkning til Ridabu.
“Det stemmer at vi er i dialog med en spiller som innehar egenskaper vi ikke har i laget, og som vil styrke oss I tillegg er han født og oppvokst på 2322, samt at han er en veldig koselig gutt”, avsluttet Sundt.

I følge det BRP.no erfarer vil Abell muligens få med seg noen kamper allerede i juni, men blir først å regne med fra og med høstsesongen. Det er med andre ord enda mer moro i vente for de med blått hjerte.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park