Abonner via RSS

Ajeti, Dadjo, Hansen og Berger til Black River

26 mai 2014

written by Black River Park

Når Ridabu tar imot Kongsvinger 2 på Black River Park i kveld, møter de på papiret det beste laget de noen gang har spilt mot. BRP.no har fått bekreftet at blant annet superspissen Bajram Ajeti, som for tiden er toppscorer i 2. divisjon, er med for KIL2 i kveld. I tillegg til Ajeti stiller Kongsvinger 2 med ytterligere sju A-lagsspillere, hvor flere av dem spilte fast i Adeccoligaen så sent som i fjor, og har startet kamper for det beste laget i år.

Trener Vegard Lunde Grandum kunne ikke annet enn å smile når han fikk laget på telefon fra sportslig leder Ole Johnny Sundt i dag tidlig:
“Vi har jo sett at de har stilt maks lag mot alle de andre, så vi har hele tiden visst at dette kom til å bli utrolig tøft. Samtidig ble jeg nok litt overrasket over at Bajram Ajeti er med, ettersom han faktisk er toppscorer i Oddsenligaen med sju mål så langt. På mange måter blir det jo mer enn en håndfull, med han og Ole-Christian Moltzau på topp”, humrer Lunde Grandum på telefon.

I tillegg til en spissduo som hører hjemme på et helt annet nivå enn 4. divisjon, kan ikke kveldens midtbane sies å være særlig dårligere.
De fire på midten for KIL i dag kunne jo likeså gjerne vært midtbanen deres i neste seriekamp i 2. divisjon. Elvethun Hansen og Hahne Berger er vel så og si fast på KIL sitt A-lag. Hansen var syk sist A-kamp, mens Berger spilte en omgang som innbytter, og er dermed med i dag. Ivorianeren Emile Noe Dadjo var fast på laget i Adeccoligaen i fjor, og i form trolig en av de beste midtbanespillerne i Oddsenligaen.

“Gutta får testa seg i kveld. Det er det liten tvil om. Men samtidig er det morsomt å møte slike lag, og så lenge KIL2 alltid stiller sitt beste tilgjengelige mannskap er det jo veldig greit å forholde seg til”, forteller Lunde Grandum, som med gru husker Lillehammer 2 sitt bidrag for et par sesonger siden.
“Vi kjempet for å unngå nedrykk sammen med blant annet Brøttum. Vi møtte Lillehammer 2 en søndag, og de kom med 7-8 A-spillere fra sitt 2. divisjonslag. Det ble for tøft, og vi tapte. Noen dager senere spilte de mot Brøttum, og stilte rent G16-lag, og Brøttum vant. Det føltes svært urettferdig, men det gikk bra tilslutt tross alt, men det kunne fått konsekvenser for oss”.

Foran kveldens kamp mot KIL2 får Ridabu tilbake Leo Mathias Brenden og Christopher Dagslott Nalum, som har fullført og er i ferd med å fullføre årets skolegang. I tillegg er Magnus Kalland tilbake etter skade. Henrik Abell Larsen er ute grunnet eksamen.

Kampstart på Black River Park er kl 20.00.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park