Abonner via RSS

Busterud i det umulige hjørnet

05 mai 2011

written by Black River Park

Anders Busterud har i likhet med resten av Ridabu vært strålende i sesongåpningen. Keeperkjempen fra Kvartsveien har vartet opp med flere klasseredninger, og har frustrert motstanderne.
På de første to kampene har han kun sluppet inn 1 mål, og det måtte selvfølgelig en Ridabuspiller til for at den sympatiske fengselsbetjenten måtte plukke ballen ut av nettet, da Espen Arnesen noe uheldig headet ballen i eget mål rett før slutt mot Nordbygda.

Valgte å bli

Anders ga etter høstsesongen i fjor beskjed til lagledelsen at han trolig ville forsvinne ved sesongslutt, og med det startet jakten på en erstatter for den stødige sisteskansen. Edvard Erken ble overtalt til å gjøre comeback, og keepersituasjonen virket å være løst til en viss grad, ettersom Erken jobber en del utenfor Hamars grenser. Gleden var derfor stor da Anders Busterud ga beskjed om at han kom til å ta fatt på en ny sesong i blått og hvitt.
Så etter å ha stått uten alternativer på keeperplass noen uker på senhøsten i fjor, var plutselig Ridabu i situasjonen der de hadde to klassekeepere.

Busterud førstevalget

Etter å ha imponert stort på treninger og i treningskampene, fikk Busterud beskjed før første seriekamp at han kom til å starte sesongen som Ridabu sitt førstevalg. Men med den tidligere Tippeligabenksliteren Erken i bakhånd, var det ikke rom for store feiltrinn, og Busterud har vist seg tillitten verdig i de to første kampene.

Skal gi Busterud kampEdvard Erken har stor respekt for sin konkurrent og lagkamerat, og har gitt sin fulle støtte til lagledelsen for valget som har tatt. Men for de som kjenner Erken er han neppe fornøyd med å være andrevalg lenge, og vil nok gi alt for å kjempe seg inn på laget igjen. Det er dermed duket for en spennende keeperduell i Ridabu, mellom to keepere som begge kunne stått på langt høyere nivå.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park