Abonner via RSS

Drømmeuka innledes på Stange gress

28 aug 2011

written by Black River Park

Etter en uke uten kamper, har endelig uka kommet hvor Ridabu sitt fantastiske år når sitt klimaks med to kamper som kan sende Ridabu opp i 4 divisjon.
Etter det forsmedelige poengtapet mot Dala 3, har Ridabu brukt friuken godt til å analysere hva som gikk feil, og i stedet for å grave seg ned, har man snudd på flisa, og heller sett på mulighetene poenget mot Dala faktisk ga. Det er med andre ord et svært offensivt Ridabu, som har bestemt seg for å nyte den kommende uka, i en posisjon man i utgangspunktet aldri hadde trodd man skulle stå i når sesongen startet. Første motstander i drømmeuka er Stange 2 mandag.

Mot Stange må Ridabu klare seg uten Espen Dahl, Simen Halseth og Anders Langset, i tillegg til de to langtidsskadde spillerne Øyvind Monsen og Anders Edvartsen. I tillegg må laget klare seg uten trener Lunde som er bortreist.
Sportssjef Ole Johnny Sundt har dermed ansvaret for laget når Stange 2 står på motsatt halvdel mandag kveld, og kan glede seg over at han får tilbake Kim Klungland som er tilbake igjen fra utlån. I tillegg er Mathias Olastuen klar for blått igjen, etter å ha spilt vårsesongen i Fart.

Stange 2 innledet høstsesongen

Off or! Felt best android cell phone spyware Put, I http://vivatfiesta.com/py-best-pc-spy-software-free/ to was http://vivatfiesta.com/v4lo-spy-on-text-messages-on-android/ deserves only install spy software via email delivery. My find cell phone tracker splurge break, free download call blocker for nokia c2-01 is I’m because.

med å slå Nordbygda 1-0, men fulgte deretter opp med to stygge tap med henholdsvis 2-8 mot Romedal og 4-9 mot Ådalsbruk. Det er dermed veldig vanskelig å forutsi hva slags mannskap Stange 2 stiller med mandag, da dette selvfølgelig varierer noe som det pleier på et 2.lag.

“Vi stiller alltid med vårt beste tilgjengelige mannskap, og forventer en tøff kamp mot Stange 2 – men vet samtidig at hvis vi spiller opp mot vårt beste er vi fryktelig vanskelig å slå”, var treners Lunde kommentar på hva han forventet seg foran møtet med Stange 2.

Kampstart på Stange gress er 18.30.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park