Abonner via RSS

Elendig generalprøve for Ridabu

17 apr 2016

written by Black River Park

Treningskamp – Black River Park

Ridabu IL – Engerdal 1-2 (1-1)

1-0 Marius Ottestad

Ridabu (4-2-3-1): Stefan Wattum – Endre Palfi Barmoen, Andreas Busterud, Peder Jørem, Peder Pandum – Simen Arnesen (c), Håvard Lundby – Sivert Holm, Gustav Kollstrøm, Christoffer Pettersbakken – Marius Ottestad.
Håkon Sørli, Audun Angell Ørsleie, David Arnesen, Sindre Arnås Jødahl og prøvespiller David fra Polen spilte også.

Seks dager før seriestart er det alt annet enn ro i Ridabu-rekkene. Seriestarten kommer som omtalt i tidligere saker for tidlig for gutta fra Black River Park. I generalprøven mot Engerdal lørdag, leverte Ridabu årsverste og avsluttet med det en forsesong som i følge lagledelsen aldri har vært svakere under deres ledelse.

“Vi har følt at vi har møtt hver sesong godt forberedt, men denne vinteren har vi vært utrolig ujevne og som vi har fryktet de siste ukene må vi rett og slett bruke de fire-fem første seriekampene på å finne formen”, kunne en oppgitt Vegard Grandum som etter å ha sett Ridabu tape i generalprøven valgte å forlate hjemmegarderoben uten noen spesiell respons. “De skjønner sjøl hvor svake de var i denne kampen, og jeg kan ikke se at vi klarer å rette på dette med det aller første. Heldigvis møter vi lag som vi trolig ikke hadde slått uansett når vi skulle møte dem, så vi får prise oss lykkelig over at terminlista har blitt som

cialis expensivecialis without prescriptionpharmacy technician practice test onlineviagra pills for salesildenafilcitrateonline-toprx.com

den har blitt. Forhåpentligvis ser vi bedre ut om en måneds tid, da motstanderne vi bør være på nivå med kommer på rekke og rad”.

Mot Engerdal var det verken trøkk, vilje eller engasjement. Ridabu var ubesluttsomme og ukonsentrerte i alle spillets faser. Selv den enkleste pasning og avslutning ble vanskelig. Lyspunktet var Marius Ottestad sin scoring.

Fredag er det med andre ord seriestart mot Storhamar på Black River Park. Storhamar har vært glimrende i sine oppkjøringskamper og er tippet som avdelingens store favoritt sammen med Follebu.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park