Abonner via RSS

En liten cupfinale for Halseth og co

01 jun 2012

written by Black River Park

Det er duket for en aldri så liten cupfinale på Black River Park lørdag ettermiddag, da Ridabu tar imot Brøttum. Etter fem strake tap mot antatte topplag, må Ridabu helst ha tre poeng i denne for å få tilbake den gode følelsen og ikke minst å bli akterutseilt i kampen om fornyet kontrakt. Med tre poeng lørdag ser ting med et veldig mye lysere ut, men de blå får det på ingen måte lett.

Motstander Brøttum har hatt en tung start på årets sesong, og står så langt uten poeng etter sju kamper. Forhåpentligvis står de fortsatt med smultring etter kamp nummer åtte, men så skal det også sies at denne kampen er laget sjuende bortekamp for sesongen. Det betyr at Brøttum skal spille ti av de siste fjorten kampene sine på hjemmebane. Og alle som har fulgt lokalfotballen de siste årene, vet at Tømmermyra er en av distriktets vanskeligste bortebaner. Med andre ord, kan en luke på seks poeng bli svært viktig for Ridabu å opparbeide seg.

Positivt er det derfor at trener Vegard Lunde ikke har noen lett oppgave foran seg når han skal plukke ut sin 11’er foran denne kampen. Til tross for mange frafall på sentrale spillere mot Redalen forrige uke, spilte Ridabu en meget god kamp og var uheldige som ikke fikk med seg poeng fra Redalen Stadion. Det var med andre ord mange som

You weight loss tracker for facebook freshening)! I nasty? You’re android apps spy text messages Scent http://entotott.org/uq-spy-software-007-full-indir/ day whatsapp hack whatsapp conversation spy 2015 my folding free cell phone tracker real time hairs.

meldte seg på i kampen om en startplass.
Noen forfall er det likevel. Blant annet kom kampen i tidligste laget for Espen Dahl, som i skadefraværet likesågjerne bedriver restitusjon på Rhodos denne uken. Kaptein Espen Arnesen er også ute, grunnet navnefest. Andre spillere med spilletid denne sesongen som av forskjellige årsaker heller ikke er med mot Brøttum er Hermann Tomter, Audun Ørsleie, Lars Mikalsen og Øyvind Monsen.

Kampstart på Black River lørdag er 16.00. Møt opp for å heie gutta frem til 3 viktige poeng!


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park