Abonner via RSS

Endelig seriestart!

19 apr 2013

written by Black River Park

8. oktober i fjor strakte Ridabu-spillerne hendene over hodet for siste gang i 2012-sesongen, etter å ha sikret en 8. plass i sin første sesong i 4. divisjon. En sesong som inneholdt både opp- og nedturer, i en avdeling hvor ingen poeng kom uten maks innsats.

Etter flere måneder med trening, treningskamper, og ikke minst venting på at kampene om poengene skal ta til igjen er dagen endelig kommet. I kveld er det seriestart!

Foran årets sesong er Ridabu blitt flyttet over i en ny 4. divisjonsavdeling. Fra i fjor å ha møtt lag som stort sett hadde sitt tilholdssted i Oppland, vil denne sesongen konsentrere seg om mer lokale lag fra Hedmark. Elleve nye motstandere, i det som ryktes å bli en av de tøffeste 4. divisjonsavdelingene på mange år.

Etter halveringen av 3. divisjon, har 4. divisjon økt markant i kvalitet, og mange lag satser for fullt med mange treninger i uka, høye krav til omgivelsene, høyt gasjerte spillere og trenere. Mitt i «smørøyet» finner vi våres menn – muligens litt malplassert ut fra omgivelser og økonomiske ressurser.

For det blir trangt i garderoben når godt over 40 spillere, trenere/ledere og dommere skal klumpe seg sammen på de få kvadratmeterne med garderobeanlegg som er tilgjengelig. Forhåpentligvis har alle spillerne fått kjøpt seg shorts og strømper til sesongen, og draktene er like som de var forrige gang Ridabu og Rena møttes i seriesammenheng, tilbake i 2010. Og nåde den som roter bort de nye ballene…

Men når det hele føles ut som man skal spille kamp i 7’er serien bedrift, kan man kikke opp på praktfulle Black River Park, som klokka 20.00 i kveld bader i flomlys. Da spiller det liten rolle om høyrebacken din fikk mer enn orkesterplass når spissen skiftet til shorts for noen minutter siden. For når du entrer banen og det er seriestart på menyen, bør det krible godt i beina. Blir du ikke inspirert til å kjempe for skilpadda da, bør man snarest si fra til treneren.

Inspirert og klar bør man være, for som motstander i første seriekamp, kunne man knapt møtt bedre motstand. Fjorårets nummer 3 Rena står på motsatt halvdel, fylt til randen av gode spillere, med fortid i klubber som Viking, HamKam, Vard, Mandalskameratene – men ikke minst masse lokale unggutter som kjemper for sin hjemplass.

I nyere tid har Ridabu har møtt Rena ved tre anledninger. Alle har endt med tap. I 2010 fikk Ridabu ordentlig deng over to oppgjør i 5. divisjon, der Rena vant henholdsvis 7-1 på Black River, og 3-0 hjemme. I fjor møttes lagene til treningskamp på Black River, der Rena gikk seirende ut med 3-0, men Ridabu var langt nærmere enn de var ved de to kampene i 2010.

Har man nærmet seg ytterligere siden siste? Ridabu har mange stolte øyeblikk på Black River Park de siste årene. Poeng i kveld vil garantert gå inn i bøkene som en av de store prestasjonene.

På siste trening før kampen smalt det. Det var tempo, det var trøkk, det var kamp om å vise seg plassen verdig.

De blå er klare for å kjempe nok en sesong.

I kveld klokka 20.00 er vi endelig i gang!


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park