Abonner via RSS

Fikk flere svar da Ridabu slo Vang

10 apr 2013

written by Black River Park

Treningskamp – Black River Park

Ridabu – Vang 4-2 (4-0)

1-0 Magnus Kalland

2-0 Christoper Dagslott Nalum

3-0 Christoper Dagslott Nalum

4-0 Henrik Abell Larsen

4-1 

4-2

Ridabu (4-3-3): 1. Morten Harila – 20. Ole Kristian Brodal Sveen, 26. Martin Frøysjø, 3. Simen Myren, 19. Audun Wennersgaard – 10. Magnus Kalland, 11. Simen Halseth, 7. Espen Arnesen – 15. Christopher Dagslott Nalum , 9. Lars Mikalsen, 25. Audun Angell Ørsleie.

Endre Barmoen Palfi, Fredrik Ottestad, Henrik Harvey og Henrik Abell Larsen spilte også.

Vegard Lunde fikk responsen han hadde ønsket seg, da Ridabu slo et godt Vang lag 4-2 på Black River Park tirsdag kveld. 10 dager før seriestart har trener Lunde fått en god bunke med søknader om å spille mot Rena i første serierunde.

I forkant av oppgjøret mot Vang valgte Lunde å la flere faste brikker få fri, og i stedet gi mer spilletid til de yngste og de som befinner seg i skorpa rett bak start 11’ern. Det var derfor en meget spillesugen gjeng som entret gresset, og som tok tak fra første spark på ballen.

Den store forskjellen mellom Ridabu og Vang i første omgang denne tirsdagskvelden var relasjoner og tempo på ball. Ridabu fant hverandre greit, og hadde en plan over sitt offensive spill. I tillegg slapp Ridabuspillerne ballen til neste mann langt raskere enn guttene i gult, og dermed unngikk mann brudd i mot. Forskjellen var tydelig på lagene denne omgangen, selv om ferdighetsnivået på de to lagene var relativt likt.

4-0 gir ikke noe riktig bilde av en omgang der vi talte 6-2 i målsjanser til gutta i blått. Samtidig ville det vært svakt å ikke sette mer enn fire av de seks sjansene, da alle må oppfattes som store målsjanser.
Magnus Kalland startet det hele, med en avslutning innenfor 7-8 meter, etter et godt forarbeid av Christoper Nalum. Nalum satte så de to neste målene, før Henrik Abell Larsen satte inn et frispark før lagene gikk til pause.

En av de store utfordringene for de blå denne vinteren er å holde trykket oppe kampen igjennom. Dermed var det full fokus på dette i pausen.

Det første kvarteret av andre omgang gikk det bra, men så fulgte 15-20 forferdelige minutter.
Minuttene må sees i sammenheng av at Ridabu gjorde en del strukturelle endringer, samtidig som Vang hadde lært av første omgang, og nå opptrådde langt mer kompakt og lot ballen gå langt raskere. I denne 15-20 minutters perioden var det kun en god Morten Harila og noen lange bein i siste sekund som gjorde at Vang ikke fikk redusere mer enn to ganger. Skremmende minutter, men samtidig må man dra læring av dette både på banen, men også på sidelinjen.

Siste kvarteret tok Ridabu taket i kampen igjen, og roet det hele ned, slik at kampen til slutt endte 4-2.

Best hos Ridabu denne kvelden var den unge midtstopperen Martin Frøysjø og Christoper Nalum. Frøysjø som for det meste har blitt benyttet på back i seniorsammenheng, hadde få problemer med å få has på den to meter lange spisskjempen til Vang. Nalum var en konstant trussel for Ridabu kampen igjennom og scoret to flotte mål, der den andre var en scoring på høyde med de beste i utlandet 🙂

Motstander Vang har en stall fyllt av gamle helter som har ferdigheter nok til å trille rundt de fleste lag i 5. divisjon kommende sesong. For dem handler det om å ikke gå på noen blundere underveis. Mest sannsynlig står det mellom Vang og Ener FK om hvem som klarer å rykke opp til 4. divisjon.
På en annen side trenger ikke Ridabu 2 å se spesielt svakere ut enn de gjorde denne kvelden, og da skal også de bli en trussel. Med skadefri seniortropp vil nemlig 5. divisjonsutgaven av Ridabu være sultne på å kvalifisere seg for et nytt KM-sluttspill. 

Fredag er det duket for årets siste treningskamp, da en av avdelingsfavorittene Stange gjester Black River Park. Kampstart mot Stange er 19.00.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park