Abonner via RSS

Follebu ble for sterke for Ridabu

27 apr 2012

written by Black River Park

2.serierunde 4.divisjon avd. 1 – Black River Park

Ridabu – Follebu 0-2 (0-1)

Gule kort: Espen Arnesen og Magnus Kalland

Ridabu (4-2-3-1): 1. Morten Harila – 26. Hermann Tomter, 4. Magnus Breilid, 18. Espen Dahl 22. David Arnesen – 7. Espen Arnesen, 6. Geir Anders Erlandsen – 11. Simen Halseth, 10. Magnus Kalland, 20. Ole Kristian Brodal Sveen – 3. Simen Myren.

Erik Westgaard, Ole Johnny Sundt og Stefan Rønning spilte også.

Ridabu tapte 2-0 i årets andre seriekamp. Forhåndsfavoritt Follebu ble til slutt for sterke for et hardtkjempende Ridabu. Tapet til tross, det var en positiv opplevelse, og viste at veien opp til de aller beste ikke er altfor lang. Dersom Ridabu fortsetter i dette sporet, blir det mange poeng på de blå denne sesongen.

På forhånd var det ventet at Follebu skulle dominere i banespillet, og trener Lunde hadde tatt hensyn til at denne kvelden i utgangspunktet skulle handle om å forsvare seg. Stefan Rønning og Ole Johnny Sundt, to spillere som er best med ball var erstattet med Espen Arnesen og Ole Kristian Brodal Sveen. Taktikken var også gjort litt om på, med to midtbaneanker i stedet for ett. Budskapet var med andre ord forsvar, forsvar og forsvar.

Follebu tok som ventet tak i kampen, men klarte ikke å skape det helt store mot et hardkjempende Ridabu. Faktisk kunne Ridabu tatt ledelsen, men Simen Halseth sin sko var dessverre to nummer for små da ballen sneiet skotuppen hans og gikk inn til keeper etter en godt slått dødball. Midtveis i omgangen måtte de blå gi tapt på Follebus første store sjanse. Et innlegg fra høyre skapte problemer, men Harila i Ridabu sitt mål reddet mesterlig. Dessverre for Harila og Ridabu, plukket ingen opp returen, og Follebu kunne putte ballen i mål fra 7-8 meter. Utifra banespillet var det litt forventet, men samtidig litt ergelig, da Ridabu hadde holdt bra stand.

Trener Lunde hadde på forhånd predikert at Ridabu måtte ta vare på overgangene, men dessverre ble de blå litt for slurvete og upresise i denne delen av spillet. Dermed ble det ingen flere store sjanser i første omgang for de blå, mens Follebu var nære på etter en corner rett før pause. 

I garderoben var troen på poeng dermed stor. Dermed ble det en liten kalddusj da Follebu la på til 2-0 rett etter hvilen. Herfra ut holdt Follebu trøkket oppe, men ble gang på gang stoppet av Ridabus sterke defensiv. Dette gikk følgelig utover det offensive spillet, men i løpet av omgangen hadde David Arnesen og Simen Myren hver sin store sjanse til å redusere. Dessverre ble det med nesten, og dermed ble alle poengen med Follebu hjem.

Follebu hadde ballen og spillet, men Ridabu holdt meget bra stand. Vi noterte oss en 7-8 gode Follebumuligheter i løpet av kampen, og 3 til Ridabu. Med litt mer bestemthet i begge ender kunne de blå fått med seg noe, men vi noterer at de denne kvelden tapte for et bedre lag.
Likevel, dersom Follebu er avdelingens beste lag, ga kampen et godt svar på at det er muligheter for å få med seg noe fra hver seriekamp denne sesongen. Det kan ikke tolkes annet enn positivt, selv om man trenger litt flyt for å plukke poeng mot de aller beste.

Neste torsdag møter Ridabu Faaberg, en annen opprykksfavoritt til årets første bortekamp. En tøff kamp, der man må fortsette i mye av det samme sporet som man gjorde denne fredagskvelden, som alt i alt var en positiv opplevelse for de blå.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park