Abonner via RSS

G19 slo Ottestad – rekrutt med ny seier

15 jun 2013

written by Black River Park

Ridabu spilte nok en god kamp og slo avdelingsleder Ottestad2 i fredagens kamp på Black River Park. Dersom Ridabu slår Gran med seks mål eller mer i vårsesongens siste kamp søndag om en uke, tar laget avdelingsseieren for 2.divisjon vår 2013.

Oppgjøret mot Ottestad 2 var det forhånd stilt en del forventninger til, ettersom flere av spillerne går på skole sammen eller kjenner hverandre fra andre arenaer. Når man i tillegg vet at det alltid har eksistert en form for trivelig rivalisering mellom de to klubbene, samt at lagene var nummer en og to på tabellen, var det duket for et realt nabooppgjør.

Gutta fra Black River ønsket nok dette aller mest denne fredagens kvelden, noe kamp bar et tydelig preg av. Ridabu ville mest i duellspillet, tok de tunge løpene både offensivt og defensivt, og presset Ottestad til å gjøre feil. Et godt teknisk Ottestadlag fikk aldri i gang spillet sitt, og da ble det vanskelig mot et kompakt Ridabulag.

Ridabu tok ledelsen 1-0 etter rundt 20 minutter spill etter at Krister Grindvoll spilt fri Fredrik Rosenberg, som satte ballen sikkert i mål alene med Ottestad sin keeper. Rosenberg var en konstant trussel kampen igjennom og kunne like etter lagt på til 2-0, men denne gangen var Ottestad sin keeper mesterlig med på notene.

Noen minutter før pause var det likevel duket for ny scoring til hjemmelaget da Marcus Myhre møtte et overlegg på bakre stolpe. Keeper nok en gang med en kanonredning, men Myhre fulgte opp på returen og satte ballen i mål til 2-0 til Ridabu.

Etter pause tok Ottestad litt mer over banespillet, uten at de klarte å skape de store sjansene. Et hardt kjempende Ridabu gjorde det som nevnt vanskelig for Ottestad å få i gang sitt spill, og ventet på overgangsmulighetene. Kvarteret før slutt punkterte Jakob Benum kampen med en kontrollert avslutning etter flott forarbeid av Fredrik Rosenberg.

Dermed kunne Ridabu juble for seier i naboduellen, og guttene kan gå med hodet hevet inn i siste skoleuke før ferien.

Ridabu mønstret følgende lag denne kvelden:
Kjetil Ånnevik – Mathias Olastuen, Martin Frøysjø, Snorre Stenberg, Jakob Sørli – Jakob Benum, Mikkel Brandsnes, Endre Barmoen – Krister Grindvoll, Fredrik Rosenberg, Marcus Myhre.
Simen Aase, Trym Woldstad, Ole Henrik Sætren og Nickals Christoffersen spilte også.

Tidligere i uken møtte Ridabu sitt rekruttlag Ådalsbruk til bortekamp på en smal gressbane på Bruket. Med fire strake seiere var ambisjonen klar før kampstart om at årets femte skulle komme denne kvelden.

Det ble det en hard kamp om poengene, da Ridabu slet med å finne de åpningene de trengte for å skape overtall og sjanser mot et kjempende Ådalsbrukmannskap. I første omgang var det faktisk Ådalsbruk som sto for de fleste avslutningene, men en solid Morten Harila i Ridabu sitt mål avverget mesterlig flere gode avslutningsforsøk fra hjemmelaget.

Til tross for et lite overtak til hjemmelaget var det Ridabu som scoret først, da Leo Brenden ekspederte et flott overlegg fra Brodal Sveen forbi hjemmelagets keeper. Da Ådalsbruk fikk tildelt ei lettkjøpt straffe rett før pause, men satte den høyt over, gikk de blå til pause med 1-0 ledelse.

I andre omgang skulle det stort sett handle om Ridabu, og de blå rekruttene fra Black River Park skulle få tre nye mål med seg hjem.

Midtveis i omgangen satte Ole Kristian Brodal Sveen inn sitt første mål for sesongen, etter en fantastisk avslutning på direkten på en flott pasning fra Abell Larsen. Så var det duket for en debutantscoring, da Daniel Rønning driblet det som var innenfor Ådalsbruk sin 16-meter å kjipet ballen rolig inn i borterste hjørnet.
Tilslutt var det Lars Mikalsen som fikk avslutte til 4-0 på en lekker innsideavslutning til side for keeper etter godt forarbeid av Stefan Rønning.

Dermed står rekruttlaget med 15 poeng, og er med det for fullt med i kampen om avdelingsseieren i 5. divisjon. I neste kamp kommer Tangen på besøk på Black River Park.

Disse ble benyttet på rekruttlaget mot Ådalsbruk:
Morten Harila – John Henrik Harvey, Leo Mathias Brenden, Martin Frøysjø – Ole Kristian Brodal Sveen, Christoper Dagslott Nalum, Endre Barmoen, Lars Mikalsen (c), Henrik Abell Larsen – AUdun Angell Ørsleie, Snorre Stenberg.

Marcus Myhre, Geir Anders Erlandsen, Daniel Rønning, Stefan Rønning og Mathias Olastuen spilte også.

Nok en god uke for Ridabus yngste og nest beste!


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park