Abonner via RSS

Seier i siste før ferien – god vårsesong for rekrutt

04 jul 2013

written by Black River Park

Ridabu slo Ringsaker2/Nes2 3-1 i vårsesongens siste kamp på Black River Park. Dermed tar rekruttene i likhet med A-lag og juniorlag en velfortjent ferie etter en flott vårsesong.

Totalt har rekruttlaget spilt ti kamper, der sju av dem har endt med seier. Med 21 poeng av 30 mulige ligger Ridabu sine rekrutter seks poeng bak lederlaget Vang, når åtte serierunder gjenstår. Ettersom det er relativt tett i toppen, der både Ener FK, Fart2 og Ringsaker2/Nes2 har vunnet brorparten av sine kamper, kan Ridabu fortsatt vinne avdelingen, som vil gi mulighet til å spille KM-sluttspill. Det gir Ridabu sine rekrutter noe å spille for, selv om det viktigste på rekrutt er spilletid for reserver og teste de yngste på seniornivå.

Torsdagens oppgjør mot Ringsaker2/Nes2 ble ikke den helt store kampen spillemessig, men samtidig en solid opptreden av et litt slitent Ridabu-mannskap. De aller fleste på rekruttlaget har deltatt på enten A-lag eller juniorlag i tillegg til flere treninger ukentlig. Det ble med andre ord om å gjøre å vri ut de siste kreftene før et par ukers sommerpause.

Morten Harila hadde gjort tre kvalifiserte redninger før i det hele tatt Ridabu hadde vært innenfor motstanderens 16-meter. Harila holdt med det Ridabu inne i det som lagmessig var en grei åpning, men hvor det florerte av personlige feil. Etterhvert våknet gutta til live, og uten personlige feil kom de blå til flere gode muligheter, hvor kun en god keeper i motstanderens bur hindret Ridabu å ta ledelsen.

Midtveis i omgangen var det dog duket for ledelse for Ridabu, da Fredrik Ottestad stupte inn 1-0 etter en flott corner fra David Arnesen som ble stusset nydelig bakover av Geir Anders Erlandsen. Etter scoringen var det Ridabu som holdt trøkket oppe, men fikk aldri scoring nummer to. Rett før pause ga Ridabu bort et frispark rett utenfor 16-meteren som gjestene takket for med å utligne til 1-1, et resultat som lagene gikk til pause med.

I andre omgang ble det gjort enkelte endringer på Ridabu sitt lag, der juniorlagets spiss Marcus Myhre fikk sjansen på topp. Allerede etter noen få minutter på banen ble Myhre stusset nydelig fri av Lars Mikalsen, men avslutningen sto ikke i stil med resten av angrepet.

Ridabu hadde ballen mye uten at det ble skapt de helt store farlighetene, men med rundt femten-tjue minutter igjen av kampen ble gjestene spilt lengre og lengre inn på egen halvdel, og det luktet Ridabu-scoring. Med rundt ti minutter igjen å spille kom endelig målet da Geir Anders fant Marcus med et nydelig overlegg, som unggutten satte kontant i kassa. 2-1 til Ridabu.

Gjestene la om til tre bak i et forsøk på å utligne, men med fem minutter igjen vant Marcus ballen høyt og fant en umarkert Fredrik Ottestad, som kunne spasere inn 3-1 til Ridabu. Fredriks andre scoring for kvelden.

Dermed kunne Ridabu sine rekrutter løfte hendene i været for både seier og en velfortjent sommerpause.

Neste rekruttkamp er 9. august, hvor det er duket for et sikkelig nabooppgjør mot Ener FK på Black River. Dette blir første gang noensinne at Ridabu spiller bortekamp på Black River.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park