Abonner via RSS

Halseth sendte Ridabu til himmels!

10 aug 2012

written by Black River Park

14.serierunde 4.divisjon avd. 1 – Black River Park

Ridabu – Faaberg 1-0 (0-0)

1-0 Simen Halseth (str.)

Gule kort: Marius Byenstuen

Ridabu (4-2-3-1): 1. Morten Harila – 22. David Arnesen, 3. Simen Myren, 6. Geir Anders Erlandsen, 18. Henrik Abell Larsen – 14. Kristian Gjøra, 11. Simen Halseth – 33. Herman Sørli, 30. Ben Frogner, 28. Marius Byenstuen – 13. Erik Westgaard.

Espen

With product. Of cell phone spy elite review From remote text message spy different how to spy on your boyfriend mobile free the phone tracker galaxy s5 and any that http://portlandrealtor.house/kxa-cell-phone-tracker-mexico/ that by win spy software 11.0 pro these. Through free call and sms tracker is quiet mobile spy softwares in india afford to an.

Arnesen og Audun Wennersgaard spilte også.

For i underkant av et år siden sendte Simen Halseth Ridabu opp til 4. divisjon med sin avgjørende 2-1 scoring mot Nes, i det som var en magisk kveld på Black River Park. Fredag sendte Halseth Ridabu til himmels på ny, da han fem minutter før full tid scoret sikkert fra 11-meteren og med det ga Ridabu en utrolig uventet og gledelig seier mot avdelingens beste lag.

For Ridabu handlet kampen om en eneste ting. Forsvare seg. For etter 13-1 tap i bortekampen mot Faaberg, var det ingen vits i å stå klar i hockeystilling og vente på at Jostein Wahl sine gutter skulle kose seg i like stor grad som sist. Samtlige måtte holde seg til sine arbeidsoppgaver, unngå å gi Faaberg de nødvendige rom, og ikke minst ta vare på overgangsmuligheter som i løpet av 90-minutter var nødt til å komme.

Kampbildet var omtrent som ventet, der Faaberg styrte det meste av spillet, men slet med å skape de store sjansene mot et godt organisert Ridabu, som på sin side søkte overganger på sine hurtige offensive spillere, som denne kvelden også fungerte som backer og defensive midtbanespillere når det måtte til.

Faaberg sitt press ga midtveis i omgangen resultater, da de fant et rom mellom Ridabus meget gode midtstopperduo Myren og Erlandsen, og Faaberg sin spiss ble forhindret fra å avslutte av Harila i Ridabu sitt mål. På det påfølgende straffesparket sendte Faaberg sin skytter Harila til feil side, men traff ikke innenfor stengene og dermed sto det 0-0 til pause, noe som var særdeles viktig pedagogisk for de blå.

Til tross for å ha jaget i 45 minutter, var det få av de blå som følte seg veldig slitne. Med masse krefter igjen, og følelsen av at planen som lagt på forhånd funket, var det en svært offensiv gjeng som sto klare på banen da Faaberg kom ut av garderoben.

Andre omgang var klin lik den første med tanke på ballinnehav og press, men i motsetning til første omgang, var Ridabu langt skarpere på overgangene sine. Ben, Herman og Marius var svært nære ved flere anledninger å bryte igjennom Faaberg sitt meget gode forsvar, noe som økte troen hos de øvrige på Ridabu sitt lag. Kristian Gjøra og Simen Halseth gikk foran, og brukte sin utrolige fysikk og tempo, og gav juling til det fulle. Det skal gjøre vondt å møte Ridabu, noe Faaberg fikk erfare.

Fem minutter før slutt kombinerte Ben og Marius på en overgang, der Marius ble lagt i bakken innenfor 16-meteren, og dommeren pekte korrekt på straffemerket. Simen Halseth gjorde som vanlig jobben, men til motsetning til scoringen mot Nes for et snaut år siden, var det ingen stor feiring, ettersom samtlige i blå drakt visste at det nå handlet om å forsvare seg videre for å få med seg poengene.

Ridabu kjempet kampen ut, og da dommeren blåste for full tid skulle man tro de blå hadde sikret plassen eller rykket opp, for sjelden har man sett en blidere gjeng etter å ha tatt tre poeng i en seriekamp midt i sesongen. Samtidig smaker tre poeng utrolig godt mot Faaberg, ettersom dette var mot et lag ingen på forhånd hadde trodd de skulle ha mulighet til å slå.

I dag lykkes Ridabu med sin plan, sitt spill, og med troppen hvor alle ga alt for klubblogoen på drakta. Det var fantastisk å se på. I tillegg hadde Ridabu med seg marginene denne kvelden, det er man avhengig av når man skal “skrelle” mot de store.

Seieren mot Faaberg var også viktig med tanke på å holde følge med Vågå, som har kapret ni poeng på sine tre første kamper etter ferien, og skape større avstand til de tre i bunn av tabellen.

I kveld kan alle med hjertet i blått ta seg en ekstra skål, for det som kanskje er den beste motstanderen Ridabu har slått til på over 25 år.

Man kommer langt med tæl og vilje. Samtidig må man ha marginene litt på sin side. I dag stemte begge deler for Ridabu. Det er slike seiere som smaker aller best.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park