Abonner via RSS

Halseth sendte Ridabu til himmels!

01 sep 2011

written by Black River Park

15. serierunde 5.div avd. 5 – Black River Park

Ridabu IL – Nes 2-1 (0-0)

0-1

1-1  Vegard Lunde

2-1 Simen Halseth

Gult kort: Espen Arnesen og Kristian Gjøra

Ridabu (4-5-1): 21. Sturle Wennersgaard – 20. Ole Kristian Brodal Sveen, 18. Espen Dahl, 3. Fredrik Fyksen,  22. David Arnesen – 14. Kristian Gjøra, 11. Simen Halseth, 7. Espen Arnesen (c), 10. Magnus Kalland, 17. Ole Johnny Sundt – 13. Erik Westgård.

Vegard Lunde, Stefan Rønning, Lars Mikalsen og  Audun Wennersgaard spilte også.

Ridabu er klare for 4 divisjon etter de slo Nes 2-1 etter en opprykksthriller av de sjeldne på Black River Park torsdag kveld. Foran 70-80 tilskuere sendte Simen Halseth Ridabu til himmels med sin 2-1 scoring 5!! minutter på overtid! En fantastisk dag for klubben, som kommer etter en fantastisk lagprestasjon og en vilje til å vinne som er få lag for undt.

Før kampen var det stor dramatikk i kulissene da begge keeperne måtte melde avbud rett før kamp. Dermed måtte lagets store potet Sturle Wennersgaard ta keeperhanskene, og tente i grunn spillerne enda mer, da de ville vise hva det vil si å være Ridabuspiller – HELE LAGET GJØR DEG GOD!

Første omgang bød ikke på det helt store spillet fra noen av lagene, der ingen av lagene var villig til å ta de helt store risikoene offensivt. Hvert av lagene hadde sine sjanser, men målløst til halv tid var ingen stor overraskelse for noen.

I andre omgang eksploderte det fullstendig. Det hele startet med at Ridabu fikk tildelt straffe ca 10-15 minutter ut i omgangen. Lars Mikalsen fikk oppdraget, men knakk litt under det vanvittige presset, og straffesparket ble mesterlig reddet av Nes sin gode sisteskanse Ørjan Berg. I denne perioden av kampen var Ridabu klart best, og optimismen var stor både hos de fremmøtte og på Ridabubenken.

Skuffelsen var dermed stor da Nes fikk tildelt straffe 25 minutter før slutt. Straffen ble sikkert satt i mål, og Nes var på tabelltopp, med 4.divisjon spill langt nede i lomma.

Kvarteret før slutt byttet Lunde inn seg selv, og fem minutter før full tid ga det resultat i form av en scoring fra den spillende treneren. Et langt innlegg ble stusset videre av Lars Mikalsen, ballen gikk i stolpen, og Vegard Lunde ekspederte returen sikkert i mål og førte til elleville gledesscener på Black River Park. Et utrolig viktig poeng var i lomma for de blå fra Black River Park.

Jubelen skulle midlertidig bli langt større.

Fem minutter på overtid presset Simen Halseth ut det siste, og fulgte opp en strålende pasning fra Audun Wennersgaard, kom seg forbi backen og dunket ballen til høyre for keeper. En mesterlig scoring, og med det var Ridabu klare for 4. divisjon! 

En vanvittig prestasjon fra Halseth. En vannvittig prestasjon fra Ridabu IL.

20 år etter at Ridabu sist var oppe i en høyere divisjon en laveste nivå 😉 

GRATULERER! Ridabu er stolte av dere!


2 Kommentar Halseth sendte Ridabu til himmels!

  1. Thor Eivind

    Gratulerer med opprykk, det var morro !!

  2. kalland

    Helt sinnsykt! Nå gjenstår det en seriekamp og helt villt fet bankett. Etter det står KM og bøtta for tur!


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park