Abonner via RSS

Håper flere griper sjansen mot Vang

09 apr 2013

written by Black River Park

Trener Vegard Lunde hviler flere viktige spillere til kveldens treningskamp mot Vang, og håper flere i skorpa rett bak griper muligheten når Vang komme på besøk tirsdag kveld. 

“Grip sjansen i kveld!” Beskjeden fra trener Lunde kunne ikke vært mer inspirerende for kveldens lag. Lunde sier at ingen dører er lukket, men at flere må vise seg plassen verdig i kveld.
“Laget foranderer seg konstant, men akkurat nå har jeg en ganske klar formening om hvordan 11’ern mot Rena i første seriekamp skal se ut. I kveld håper jeg at jeg får nye utfordringer, og at flere benytter seg av denne kampen til å vise at de bør være med i kampen om en plass i 11’ern når vi sparker i gang sesongen 19. april.”

Motstander Vang er således en perfekt motstander. For selv om laget kommende sesong blir å finne i 5. divisjon, er de på alle måter en 4. divisjonsklubb med en 4. divisjonsstall.
Etter mange år i dvale har klubben valgt å stille seniorlag igjen, etter at flere gamle kjemper har returnert til Hamarområdet og har bestemt seg for å spille klubben i sitt hjerte oppover i divisjonssystemet. I stallen finner man blant annet to spillere med juniorlandskamper i Carl Petter Vartomten og Thomas Jahr. Laget trener av Espen Flengsrud og Øyvind Jahr.

Dette er nest siste test før alvoret setter i gang for de blå, og kampen, som spilles Black River Park, har avspark klokken 20.00.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park