Abonner via RSS

Harveys revansje – rekrutt godt i gang

28 mai 2013

written by Black River Park

Ridabu sitt rekruttlag har slått voldsomt tilbake etter 3-1 tapet i serieåpningen mot Ringsaker/Nes2. De to seneste kampene har endt med seiere, og en midtstopper har slått voldsomt tilbake etter et par tunge år.

Kampen mot Stange 2 7’er ble først og fremst en kamp for å få med nok spillere til matchen. Med to A-kamper på fire dager, samt juniormatch, var det ingen kjempeoppslutning for å reise til Stange for å spille 7’er kamp. Tilslutt fikk man mønstret et ungt mannskap, som skulle få det relativt tungt med å hæppe seg til 3 poeng. Kampen ble spilt på en særdeles liten og trang bane, noe Stange dro en klar fordel av. Seieren var riktignok aldri trua, men noen målfest ble det aldri. Audun Ørsleie ble kampens målkonge med tre mål i 7-4 seieren til de blå.

M0t Romedal tirsdag ble det ny seier, der Ridabus rekrutter imponerte med 6-0 seier mot sin opprykksrival fra 2011 sesongen. For en gammel midtstopperhelt var ringen endelig sluttet, på banen hvor elendigheten startet for to år siden.

Vi skur tiden tilbake til nest siste serierunde 2010. Ridabu er på Rena for å møte et hjemmelag på opprykksjakt. Ridabu ligger under 3-0 og med kort tid igjen å spille setter Ridabus midtstopperklippe Henrik Harvey inn en takling som gir korrekt rødt kort. Dommerens rapport er streng, og Harvey ilegges 3 kamper karantene. Harvey soner den siste kampen i 2010, og de to første i 2011 sesongen. I 2011-sesongens to første kamper spiller Anders Edvardsen og Espen Dahl meget godt sammen i Ridabu sitt midtforsvar, og Ridabu vinner sine første to kamper. I tredje serierunde reiser Ridabu til Romedal for å møte en av opprykksfavorittene på en litt ujevn kunstgressmatte. Harvey er henvist til benken i sitt comeback, men med rundt ti minutter igjen av en kamp Ridabu ligger under, og har en mann mindre på banen etter at Erik Westgård har blitt utvist, må trener Lunde gjøre endringer. Inn med en overtent Henrik Harvey, som tar plass i Ridabus bakre treer. Ridabu får en corner rett etter Harveys innhopp. Ballen klareres, og Romedal jager den frie ballen som er på vei mot midtbanen. Romedals lynraske spiss setter på turboen, og motsatt vei kommer en engelskfødt midtstopper som har bestemt seg for at ballen er hans. Romedals spiss først på ballen, men Harvey er klokkerent først på Romedals spiss. Direkte rødt, og to nye kampers karantene. Fredrik Fyksen storspiller, og Harvey faller bakover i rekken, og sliter med spilletid resten av sesongen. Uten selvtillit inn i første året i 4. divisjon, samt nye spillere inn i den bakre firer, ble det vanskelig for Harvey i 2012.

Foran årets sesong har Harvey konsentrert seg om bandet Hagle og kånjakk, samt skolegang, og har ikke vært aktuell for Ridabus beste menn. På rekruttlaget har han dog vært en viktig brikke, og har vært solid i Ridabus bakre rekker. Mot Romedal tirsdag var han helt enorm, og fem minutter før slutt fikk Harvey satt hodet på et godt slått frispark fra Stefan Rønning, og satte et slags endelig punktum for elendigheten. En lykkelig Harvey endte med det marerittet, på samme sted som det startet for drøye to år siden.

Til tross for masse skader på seniorlaget og eksamner for juniorene, virket rekruttlaget svært samspilte i 6-0 seieren. Stefan Rønning spilte en meget god kamp på topp for Ridabu, og startet scoringsballet med en flott avslutning på førstetouchet fra rundt 16-meter etter en god pasning fra junioren Krister Grindvoll.
Like etter var det Rønning sin makker på topp, 15-åringen Åsmund Jødahl sin tur til å tegne seg på scoringslisten. Stefan Rønning slo en nydelig ball igjennom og unge Jødahl gjorde ingen feil og satte ballen sikkert til side for hjemmelagets keeper.
3-0 var en perle av et mål fra Rønning, som på egen hånd driblet av det som var av gule forsvarsspillere og dunket ballen i nettmaskene. Et resultat som sto seg til pause.
I andre omgang åpnet Leo Brenden med et flott hodestøt etter en Nalum-corner til 4-0, før sistnevnte la på til 5-0 med et flott langskudd. Fem minutter før full tid, var det nevnte Harvey sin tur, som headet inn til sluttresultat 6-0.

For juniorlaget ble det dessverre tap mot Sander 2 på Skarnes kunstgress torsdag kveld. Det var en jevn kamp, der Sander var hetere innenfor Ridabus 16-meter enn det de blå var innenfor vertene. Dermed måtte juniorene reise hjem til Hamar med 4-1 tap – men beviste igjen at laget har ting på gang. Forhåpentligvis får de uttelling da Vardal kommer på besøk torsdag kveld.

Lagoppstillinger og kampfakta finner man under fanen kampreferat i menyen over.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park