Abonner via RSS

Juniorene fosser videre

06 jun 2013

written by Black River Park

Ridabus G19 lag har fått en god åpning på sesongen, og noterte seg for årets tredje seier da de onsdag slo Stange 5-2 i årets fjerde serierunde. Dermed ligger guttene på 2. plass på tabellen, bak Ottestad2, som gutta tar imot på hjemmebane i neste seriekamp fredag om en uke.

Trenerduoen Magnus Kalland og Peder Pandum er meget godt fornøyd med guttene de har med seg på dette laget, og forteller om en hyggelig gjeng gutter som har en god tone seg imellom. Hele senioravdelingen i Ridabu baserer seg på at hvis man trives sammen, er det enklere å prestere. Kanskje ligger noe av årsaken til de gode resultatene nettopp her.

Ridabu var overlegne Stange i første omgang og gikk til pause med 5-0 ledelse. Fredrik Rosenberg scoret to nye mål, og er med det oppe i sju nettkjenninger siden returen fra HamKam i vår. Audun Ørsleie ønsket ikke være noe dårligere med to scoringer (fire totalt) og kaptein Mikkel Brandsnes noterte seg også for nettkjenning (også han oppe på fire scoringer). Dessverre skrudde Ridabu av motoren i andre omgang, og lot Stange få redusere to ganger uten selv å komme på scoringslista.

I forrige hjemmekamp mot Vardal spilte guttene en langt bedre kamp, men også da gikk de målløse igjennom en hel omgang. Denne gang var Vardal som tok ledelsen, noe de også holdt, til tross for godt spill fra Ridabu, til pause.
I andre omgang fikk Ridabu uttelling, og slo til slutt gutta fra andre sia hele 5-1.

Lagoppstilling og tall fra kampen finner du her.

Fredag 14. juni møter Ridabu G19 Ottestad2 til dyst på Black River Park. Ottestad2 var motstander i Ridabu sin aller første kamp som juniorlag tidligere i vår. Den gang vant de gule 3-1. Så får vi svar på om Ridabu har nærmet seg de siste månedene.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park