Abonner via RSS

Kærom på besøk i kveld

30 aug 2013

written by Black River Park

Det er knyttet stor spenning til om Ridabu kan løfte seg fra sin tunge start på sesongen og sikre seg høstens første trepoenger, som vil føre de blå noen plasser oppover på tabellen og som trolig også vil gi fornyet kontrakt i neste års fjerdedivisjon. Motstander Kjellmyra kjemper for livet, og med seier i kveld, vil de i tillegg til å gjøre livet langt lysere for seg selv, trekke Ridabu ned i bunnsjiktet slik at høsten blir mer spennende enn de med blått hjerte kunne tenke seg.

Om ekspertene skulle fått skrevet noen linjer om dette oppgjøret ville det opplagte vært at de ville påpekt at det var en kamp mellom to lag i elendig form.
Ridabu har åpnet høstsesongen svakt, og står kun med ett poeng etter de fire første kampene. Kjellmyra står med åtte strake tap, der de i løpet av disse kampene kun har klart å lure ballen forbi motstanderens målvakt ved seks anledninger.  To lag i en grusom form, men bak resultatene ligger det en del positivt som de håper å kunne få utnyttet.

For til tross for kun det ene poenget i høst, er det kun kampen mot Trysil som var fullstendig sjanseløst. Trener Lunde oppsummerer:
«Trysil var en mørk dag, og det var i grunn lite positivt å ta med seg hjem derfra. De tre øvrige kampene har vært av en annen karakter. Ringsaker-kampen var stort sett bra, skaper mest og fører kampen, men sliter med uttellingen. Fæssa er jevnspilt der vi taper kampen i egen boks, mens prestasjonen mot Sundet 2 holder til poeng mot de fleste andre lag i denne avdelingen, men at vi rett og slett møtte dem på feil tidspunktl.»

Hos Kjellmyra snakkes det også om at de med unntak av kampen mot Stange hvor de røk på en stjernesmell med 8-0 hjemme i idrettsparken tross alt har vært jevnspilt med de andre lagene.

I vårens oppgjør mellom lagene var kampen allerede ferdigspilt før den hadde begynt. Etter halvtimen hadde Kjellmyra satt inn fire baller bak Ridabus keeper, og oppgjøret ble aldri den «krigen» den på forhånd hadde blitt spådd den skulle være. Før den kampen kom kærom fra to strake seiere mot henholdsvis Trysil og lokaloppgjøret mot Fæssa. De så ut som verdens beste lag, og fløt på en selvtillitsbølge som Ridabu på ingen måte klarte å kompensere for.

«I kveld skal i hvert fall ikke krigen være avgjort de første 30. Og er den det, så skal det være vi som har avgjort den i vårt favør», skriver trener Lunde i en tekstmelding til BRP.no. «I tirsdagens kamp mot Sundet gnistret det i øynene på alle 18 som var ute på banen. Jeg forventer å se det samme igjen.»

Kampstart på Black River i kveld er 20.00. Møt opp å støtt gutta i kamp om tre meget viktige poeng!


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park