Abonner via RSS

Kamma ute etter Ridabuspiller?

18 jun 2011

written by Black River Park

Ridabu sin gode sesongåpning har gjort at resten av fotball Hamar nå tar klubben seriøst, og man igjen har opparbeidet seg et rykte som en klubb med både gode spillere og organisasjon. Dette har også ført til at flere av Ridabu sine spillere har vært linket til andre klubber.

HamKam topper for tiden Adeccoligaen, men er alltid interessert i å knytte til seg spillere med lokal tilknytning. En av de positive overraskelsene på Black River denne sesongen har vært Audun Wennersgaard, og lørdag var den sympatiske læreren på plass på Briskeby for å vise seg fram for Vegard Skogheim.

Audun imponerte stort i flere av øvelsene, og ble under oppvarmingsøvelsene plassert i firkanten sammen med Vegar Bjerke, Truls Hagen, John Anders Rise, Tore Andreas Gundersen, Thomas Lehne Olsen, Oddbjørn Lie og Ivar Rønningen. Med andre ord en firkant med en drøss av Tippeliga og Adeccoerfaring. På bildet ser vi unge Wennersgaard gjøre det vanskelig for Tore Andreas Gundersen, mens Vegard Skogheim følger spent med.

Emil Sildnes (midten) er foreløpig siste spiller fra Ridabu som har signert kontrakt med HamKam. I stallen finner vi også tidligere Ridabuspiller Hai Lam.

Om det blir kontrakt for Wennersgaard får tiden vise, men etter hva vi erfarer ser trolig Skogheim for seg at Wennergaard i første omgang spiller sesongen ut i Ridabu.

Besøk også vår offisielle youtubeside for noen videoer fra Audun sin lørdagsøkt med HamKam – trykk her!


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park