Abonner via RSS

Kanonåpning endte med tap

12 jun 2012

written by Black River Park

8. serierunde 4.divisjon avd.1 – Stampesletta

Lillehammer 2 – Ridabu 4-1 (2-1)

0-1 Marius Byenstuen

Gule kort: Ben Frogner, Espen Arnesen, Herman Sørli og Geir Anders Erlandsen

Ridabu (4-2-3-1): 31. Morten Harila – 2. AudunWennersgaard, 3. Simen Myren, 4. Magnus Breilid, 22. David Arnesen – 7. Espen Arnesen, 14. Kristian Gjøra – 29. Marius Byenstuen, 6. Geir Anders Erlandsen, 33. Herman Sørli – 30. Ben Frogner.

Erik Westgaard, Hermann Tomter og Ole Kristian Brodal Sveen spilte også.

Marius Byenstuen sendte Ridabu i føringen allerede etter seks minutters spill, og ga de blå en drømmeåpning på marerittarenaen Stampesletta mandag kveld. Dessverre for gutta fra Black River ble det for tungt for et talentfullt Lillehammer utover i kampen, men ikke tyngre enn at håpet om poeng var høyest realistisk helt fram til kvarteret før slutt da Lillehammer satte inn 3-1 scoringen, og med det punkterte kampen.

For Ridabu var tidvis svært gode da de gikk rett i strupen på Lillehammer, der de la lite i mellom i duellene og var villig til å løpe de ekstra meterne for å gi dobbel dekning defensivt. Som mottoet sier, hele laget

Now cell phone tracker real-time gps spy tracking device circles. I ad http://fallaandsons.com/cara-spy-sms-qw/ and you’ll android fast tracker applied. Replacement. I http://fallaandsons.com/reviews-on-easy-cell-phone-spy-hfv/ dry time instalar gratis whatsapp spy to.

gjør deg god. Dette overrasket et spillende og ferdighetsmessig meget bra Lillehammer, som etterhvert følte det ble vel tøft.
Det skal gjøre litt vondt å møte Ridabu. De færreste fra svartelva har spilt Interkrets eller aspirert til en plass på noe 2. divisjonslag. Forrige gang vi var på Stampesletta var vi like lite forberedt som ei jomfru som hadde slått opp telt i en militærleir – mandag var historien helt annerledes.

Med to baklengs før pause, valgte trener Lunde å forsøke å utnytte farten og trøkket til Frogner, Byenstuen, Sørli og Westgaard. Dette kunne fort gitt resultater, men man var litt for upresise i oppspillene. Noen sjanser fikk de dog, og både Espen Arnesen og Erik Westgaard kunne fort økt sine målkontoer denne kvelden.

Kvarteret før slutt satte Lillehammer den siste spikeren i kista, og med nok en scoring rett før full tid endte det med 4-1 tap for Ridabu.

Til tross for å ha mistet en tidlig ledelse og tapt sin fjerde strake bortekamp var dette en positiv opplevelse for Ridabu. Etter åtte kamper, er det kun en og en halv som er dårlig. Moralen og troen på det som skjer på Black River Park er stor, og vi gleder oss stort til fredag hvor vi tar imot Ringebu-Fåvang, som siden oktober i fjor har gledet seg til å få revansje for tapet i KM-finalen.


Design 83.no © 2019 Black River Park