Abonner via RSS

Kanonperiode ga nok en storseier

30 mai 2011

written by Black River Park

6. serierunde 5. divisjon avd. 5 – Black River Park

Ridabu IL – Stange 2/Tangen/Vallset  8-0 (2-0)

1-0 Magnus Kalland

2-0 Henrik Abell Larsen

3-0 Simen Halseth

4-0 Erik Westgård

5-0 Lars Mikalsen

6-0 Erik Westgård

7-0 Lars Mikalsen

8-0 Kristian Gjøra

Gule kort: Anders Edvardsen

Ridabu (4-4-2): 1. Anders Busterud – 2. Anders Langset, 18. Espen Dahl, 16. Anders Edvardsen, 6. Henrik Abell Larsen – 7. Espen Arnesen (c), 11. Simen Halseth, 10. Magnus Kalland, 17. Ole Johnny Sundt – 9. Lars Mikalsen, 8. Stefan Rønning.

Kristian Gjøra, Audun Wennersgård, Ole Kristian Brodal Sveen, Henrik Harvey, Erik Westgård og Fredrik Fyksen spilte også.

Ridabu fortsetter å dundre inn mål i årets 5 divisjon. Mandag var det Stange 2 som fikk en leksjon i angrepsfotball på Black River Park.

Til tross for en knusende 8-0 seier var første omgang langt jevnere enn hva resultatet tilsier. Stange leverte tidvis god angrepsfotball, og klarte flere ganger å skape overganger etter flere og unormalt mange balltap hos Ridabu sine offensive spillere. En god forsvarsfirer og en alltid like opplagt Anders Busterud skal ha mye av æren for at Ridabu kunne gå i garderoben med 2-0 ledelse.
Magnus Kalland ga Ridabu 1-0 på typisk Ridabuvis, ved noe som ligner en håndballopprulling fra kant fra Stefan Rønning og Lars Mikalsen, før Kalland får gå lett igjennom midten og enkelt sette inn sin andre scoring på to kamper.
At Henrik Abell Larsen har en av divisjonens absolutt beste venstrebein er det ingen tvil om, og derfor var det ekstra hyggelig at det kunne gi resultater i form av en flott scoring etter et frispark 10 minutter før pause.

I garderoben ved halv tid ble det fokusert spesielt på hvilke styrker og svakheter Stange hadde. Trener Lunde gjorde enkle grep, der blant annet Erik Westgård skulle true bakrommet i større grad enn det som var gjort i første omgang. Inn ved halv tid kom også Ole Kristian Brodal Sveen, samt et hyggelig gjensyn med Henrik Harvey, som var opptatt av å vise at han fortsatt er å regne med i Ridabudrakt.

Byttene ga raskt resultater i form av at Erik Westgård klarte å strekke Stange sitt lag akkurat nok til at Simen Halseth og Lars Mikalsen fikk boltre seg fritt i mellomrommet, samt at det åpnet rom på begge sidene. I løpet av en fantastisk 20 minutters periode i starten av omgangen scoret Ridabu totalt fem ganger, og holdt oppvisning i angrepsfotball.
Lars Mikalsen tegnet seg for to nye mål, og er med det oppe i totalt 8 scoringer denne sesongen. I tillegg til scoringene var Mikalsen nest sist på ytterligere tre og spilte trolig en av sine absolutt beste kamper i Ridabudrakt. Simen Halseth tegnet seg nær sagt som vanlig på scoringslisten, mens Erik Westgård kronet sitt superinnhopp med også han to scoringer.

Med 7-0 ledelse ble det gjort en rekke bytter, og det vanvittige trøkket forsvant noe mot slutten, selv om det også i denne perioden var god angrepsfotball, og kontrollert defensivt. Kristian Gjøra fikk æren av å krone verket med sin 8-0 scoring rett før full tid.

Med hele 38 scoringer på de første seks kampene er det fort å glemme at man på de samme seks kampene kun har sluppet inn fem mål. Hjemme på Black River har Ridbabu kun sluppet inn en scoring på de fire første kampene. Mandag var hele fire midtstoppere i aksjon – mens Audun Wennersgård og Anders Langset spilte hver sin praktomgang på backplass. Det viser at det er knallhard kamp om plassene i det bakre ledd, noe som har utviklet seg til å bli et ordentlig luxusproblem for lagledelsen.

Etter seks kamper topper Ridabu tabellen med sine 16 poeng, med Nordbygda, Romedal og Nes jagende rett bak med sine 13 poeng. Det er med andre ord duket for toppkamp på Stavsjø kommende fredag, da Ridabu besøker Nes til årets sjuende seriekamp.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park