Abonner via RSS

Klare for Stange 2

29 mai 2011

written by Black River Park

Ridabu går inn i kanskje den mest avgjørende uken denne sesongen med kamp både mandag (hjemme mot Stange 2) og fredag (borte mot Nes). Men da Vegard Lunde søndag samler troppene til trening er det fullt fokus på første oppgave – Stange2/Tangen/Vallset – heretter kun omtalt som Stange 2.

Stange 2 sine resultater har trolig gjort det svært vanskelig for lagledelsen og vurdere hvor godt laget egentlig er:
Fart 2 – Stange 2 14 -4
Stange 2 – Nordbygda 1-3
Moelven 3 – Stange 2 1-4
Stange 2 – Romedal 2-3
Ådalsbruk – Stange 2 6-7

Trolig har noe av variasjonene å gjøre med Stange sitt førstelag som spiller i 3. divisjon. De startet sesongen ganske svakt, men har den siste tiden spilt flere gode kamper, selv om det ikke har gitt utslag i form av poeng. Lørdag tapte de kun 3-2 mot divisjonens beste lag Gjøvik, og ryktene sier at de har fått tilbake noen spillere fra skade og verneplikt, noe som gjør at Stange 2 nå disponerer flere spillere fra førstelagstroppen.

Det er med andre ord dukket for en kamp hvor Ridabu må spille opp mot sitt beste kampen igjennom for å plukke tre nye poeng og forsvare tabelltoppen.
Hyggelig er det derfor at John Henrik Harvey for andre gangen dette året gjør comeback etter 2 kampers karantene. Erik Westgård er også tilbake etter karantene og kjøretime.
På skadefronten sliter både Vegard Lunde og Audun Wennersgård med vonde ben, og blir mest sannsynlig ikke spilleklare til mandagens kamp. Edvard Erken er bortreist og blir heller ikke å se på Black River Park mandag.
Kim Klungland har reist hjem til det blide Sørland for sommeren, og blir mest sannsynlig leid ut til gamleklubben Feda IL fram til midten av august.

Kampstart er 20.00 på Black River Park.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park