Abonner via RSS

Klart for årets første nitti

17 jan 2014

written by Black River Park

Lørdag er det klart for årets første treningskamp, da Ener FK står på motsatt banehalvdel på HIAS. En meget tøff motstander i en kamp hvor trener Lunde velger å kjøre i gang kun deler av troppen.

Snittalder på lørdagens Ridabutropp er 21 år. Lunde forteller at det ikke ligger noe dramatikk bak at hele 15 spillere i A-stallen gjør helt andre ting enn å ha på seg fotballdrakt lørdag formiddag.
«Vi er en stor gruppe, og har lagt opp til mange treningskamper før seriestart. For eksempel trengte flere av de eldste litt mer tid etter sesongslutt, vi har hatt flere småskader og noen har slitt med sykdom. Derfor har vi valgt å bruke de som har vært i trening gjennom lengre tid og gi dem en fin mulighet til å bære mer av lasset i denne kampen».
Rutinerte ringrever som Simen Halseth, Lars Mikalsen, Espen Dahl, David Arnesen, Geir Anders Erlandsen, Peder Pandum og Simen Myren blir altså ikke å se i Ridabudrakt denne formiddagen for de som tar turen til HIAS.

To debutanter aksler Ridabu sin A-lagsdrakt for første gang i morgen. Spesielt knytter det seg stor spenning til Christoffer Pettersbakken sin debut etter overgangen fra Ottestad. Lunde legger ikke skjul på forventingene er store:
«Pettersbakken har vært meget god på trening, og er en spiller som vil være svært viktig for oss i den offensive delen av spillet i morgen. Det er derfor han er her, for å være en som går foran.»
I tillegg til Pettersbakken vil også 15-år gamle Jacob Spencer Gunasekara få spilletid.
«Jacob er klubbens kanskje aller største talent, og har vært bra på de treningene han har hatt med A-laget i vinter. Han vil få sin debut lørdag», forteller en spent Lunde.

«Det er godt å komme i gang igjen. Det er noe spesielt med den aller første kampen, der målet alltid er å ha elementer i spillet som er såpass gode at vi får noe ut av det. Det handler veldig lite om å vinne eller tape, men at jeg som trener ser noe som tyder på at vi får igjen noe av den jobben vi gjør. I seriespillet kan dette ofte bli sekundært, der poeng er viktigst. Men jeg tror faktisk ikke med hånda på hjertet jeg husker et eneste resultat fra treningskampene våre, men jeg husker derimot meget godt de fantastiske offensive bevegelsene vi hadde mot Vang i 1 omgang i april i fjor», smiler Lunde.

Ridabus 17-mannstropp:
Stefan Wattum, Audun Wennersgaard, Olav Nilsen Kristiansen, Magnus Kalland, Mikkel Brandsnes, Ole Kristian Brodal Sveen, Henrik Abell Larsen, Gustav Kollstrøm, Espen Arnesen, Håvard Lundby, Endre Palfi Barmoen, Emil Kvarstad Martinsen, Audun Ørsleie, Christoffer Pettersbakken, Marius Byenstuen, Åsmund Jødahl og Jacob Spencer Gunasekara.

Kampstart på HIAS er 15.00. Dommer for dagen er Einar Gjerde.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park