Abonner via RSS

Klart for årets viktigste bortekamp

21 sep 2012

written by Black River Park

Ridabu reiser til Ringebu lørdag med et mål for øye. Unngå tap, aller helst vinne mot avdelingens formlag. Med tap vil Ringebu passere Ridabu, og de blå fra Black River Park vil med det havne under streken med kun to runder igjen.

For to runder så alt rosenrødt ut for de blå. Redalen var beseiret, etter en solid kamp, der Ridabu kun lot bortelaget komme til et fåtall sjanser. Med kommende oppgjør mot bunnlaget Brøttum og et Lillehammer 2 med sikker plass i avdelingen var optimismen stor på at gutta fra Black River skulle ta seks greie poeng og med det være sikre på fornyet kontrakt i divisjonen. I stedet for seks poeng endte det med null, og plutselig står Ridabu oppi nedrykksstriden igjen. Med tap lørdag har man ikke lenger skjebnen i egne hender. Det er nok det som skremmer aller mest.

Skadeproblemer og fravær har vært en hemsko for Ridabu gjennom hele sesongen. Også foran oppgjøret mot Ringebu har trener Lunde flere fravær. Torsdag kom beskjeden alle hadde fryktet. Espen Dahl er ferdig for resten av sesongen, etter at sykdommen i kroppen ikke slipper taket, og midtstopperen har fått spilleforbud ut sesongen. Sturle Wennersgaard og Peder Pandum har måtte melde avbud, mens Geir Anders Erlandsen ble skadet i forrige kamp og med det er usikker foran den viktige bunnkampen.

Ringebu-Fåvang sto med tre poeng etter tolv spilte serierunder, men i høst har det for alvor løsnet og poengene har strømmet inn. Fra det som i august så ut som et sikkert nedrykk, har sesongen utviklet seg i en slik retning at det nå er fult mulig å overleve. Selv uten poeng mot Ridabu lørdag, vil Ringebu ha gode kort på hånda med tanke på å beholde plassen.

I det omvendte oppgjøret i juni på Black River var kampen i realiteten avgjort etter ti minutter etter at de blå scoret på sine tre første sjanser. Likevel måtte det faktisk en strafferedning til av Morten Harila på stillingen 4-2 for at det ikke ble spennende igjen. Tilslutt endte kampen 6-4 etter at Ridabu på et punkt ledet 6-2.

Kampen spilles på Fåvang kunstgress, og sparkes igang klokka 15.00.

Referat leser du her lørdag kveld.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park