Abonner via RSS

Klart for spennende høstsesong

11 aug 2013

written by Black River Park

Når Ridabu tar imot Ringsaker til høstens første 4. divisjonskamp på Black River Park mandag, innleder det en høstsesong som kan bli meget spennende for Vegard Lundes menn.

For etter en vår hvor Ridabu sto igjen som seiersherrer ved hele sju av elleve anledninger, er gutta fra Black River med i toppstriden når høstsesongen sparkes i gang. Etter en lang sommerpause, hvor flere av de andre lagene i avdelingen allerede er oppe i fjorten spilte seriekamper, blir det svært spennende å se om Ridabu kan holde koken oppe å sanke flere tre-poengere i høst.

Trener Vegard Lunde liker utgangspunktet for høstsesongen, men bare flirer når vi i BRP.no spør om han går med en opprykksdrøm i magen:
”I våres øyne er Grue allerede klare for opprykk. De har det klart beste laget, og det er ingenting som tyder på at de faller igjennom og taper spesielt med poeng i høst. Med elleve strake tap rykker vi ned, så i første omgang får vi prøve å samle sammen nok poeng til at vi får fornyet kontrakt. Et par seiere til er trolig nok til akkurat det. Så får vi se hvor mange seiere til vi klarer, men skulle vi klare å vinne halvparten av kampene i høst, vil vi havne på rundt 40 poeng. Det skal kunne holde til topp fem. Det ville i så fall være en fantastisk prestasjon”.

Lunde får støtte fra sportslig leder Ole Johnny Sundt, som i likhet med Lunde ser for seg topp fem-seks som et naturlig utgangspunkt for sesongen:
”Opprykk er det kun de som leser tabellen som snakker om. Det handler om å vise en viss realisme og ydmykhet i forhold til det vi holder på med. Grue feier jo motstanderne sine regelrett av banen, og har sett i sammenheng med hvilken divisjon de befinner seg i klassespillere i alle ledd. Vi er utrolig stolte av den jobben vi har gjort i vår, og håper vi kan få noen fine kamper i høst også. En kamp av gangen, så får vi telle opp til slutt. Skulle vi ta tre poeng mandag, vil plassen nærmest være sikret. Det vil være en fin åpning på høsten”.

Foran kampen mot Ringsaker har Ridabu trent godt, der de fleste av spillerne har fått kamptrening gjennom treningskampen mot Sander, internkampen, samt fredagens rekruttkamp mot Ener FK. Samtidig forventer trener Lunde seg noe helt annet mandag:
”Det var lite som skilte lagene i vårens oppgjør på Gaupen. Ringsaker har åpnet høstsesongen godt med poeng borte mot Braskereidfoss og en fin borteseier mot Kjellmyra. Rune Buers menn er langt i fra en enkel motstander. Det er kun folk utenfor miljøet som mener det bør bli en enkel hjemmeseier, men Sundt og jeg som står ansvarlige for dette vet langt bedre enn som så, og forventer en utrolig tøff kamp, som vi virkelig må være påskrudd og med fra start om det skal bli poeng. Jeg forventer at spillerne gjør det samme, og ikke lar seg lure av at Ringsaker ligger under streken. Denne avdelingen er fantastisk jevn, og det finnes ingen lette kamper”.

Verken tropp eller lagoppstilling var noe  Lunde ville si så mye om, annet enn at det var svært vanskelig å ta ut:
”Som vanlig har vi en forventning til hvordan kampbildet vil se ut, og vi har valgt spillere både i troppen og fra start ut fra det. Vi bruker troppens bredde til vår fordel, og det er veldig få spillere som ikke er kampklare.”

Mandagens kamp har kampstart 20.00. Om du ikke har tenkt å ta turen til Black River for å oppleve de blå i aksjon blir det oppdateringer på mål på Ridabus twitterkonto @RidabuIL.

Vi gleder oss til å komme i gang igjen!


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park