Abonner via RSS

Kommer årets første tre på Briskeby?

12 mai 2014

written by Black River Park

Mandag er det duket for årets korteste bortetur for Ridabu, da de reiser knappe 5 km ned i gata for å møte Hamar IL på Briskeby. Etter kun et poeng på de første tre oppgjørene er det et svært revansjelysten gjeng som har tatt mål av seg å få årets første trepoenger i kveld.

Med over en uke siden forrige seriekamp, kunne ikke denne kampen komme tidlig nok for Ridabu. For laget har mye å revansjere. Trener Lunde Grandum håper at laget får uttelling på arbeidet som er lagt ned gjennom vinteren:
“Vi føler vel totalt sett at vi har fått utrolig dårlig betalt i sesongåpningen, men samtidig er det liten vits å bruke energi på det som har skjedd. Vi var forberedt på en tøff åpning, men samtidig følte vi oss bedre skodd enn noen gang tidligere. Vi har bretta opp arma ytterligere, og håper at det kan gi uttelling allerede i kveld, selv om HIL er en særdeles tøff motstander.”

Selv om Hamar IL og Ridabu har operert på samme nivå noen sesonger nå, har ikke lagene møtt hverandre verken i seriespill eller treningskamper. Det er altså et lokalderby uten spesiell historie.
“Jeg tror vel verken HIL eller Ridabu ser på dette oppgjøret som årets høydepunkt, så det sier vel det meste om historien mellom lagene”, smiler Lunde Grandum, da BRP.no spør om kveldens kamp får en spesiell inngang ettersom det er et lokalderby.

Foran kveldens kamp får Ridabu tilbake en rekke spillere som var fraværende i forrige kamp mot Stange. I tillegg er også Ben Frogner klar igjen, etter å ha kommet hjem fra studier i USA. Om ikke det var nok, er også Lars Mikalsen tilbake for de blå etter å ha kommet igjennom 75 minutter i rekruttkamp forrige mandag.

Kampstart på Briskeby er kl 20.00.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park