Abonner via RSS

Krig mot “Kærom” i kveld

24 mai 2013

written by Black River Park

Ridabu tar i kveld turen til Kjellmyra for å krige seg til nye poeng i sin 4. divisjonsavdeling. Skal det bli en hyggelig tur hjem, må Ridabu vise tæl og glød som overgår hjemmelaget. Det blir ikke lett.

Kjellmyra har i all sin tid vært kjent for å være et av de vanskeligste bortelaget å møte i lavere divisjoner. I fjor stemte det forøvrig dårlig for “kærom”, og laget havnet på nest siste plass i sin avdeling – mye grunnet håpløs bortestatistikk. Laget fikk likevel beholde plassen, og har gjennom vinteren forsterket laget. Blant de nysignerte finner vi en kjenning i Preben Ingebretsen som trente periodevis med Ridabu i vinter. Etter et par år utenfor fotballen har den tidligere Flisagoalgetteren Roger Flismyren funnet frem skoene igjen og klar for å dundre inn nye mål for Kjellmyra.

I år har Kjellmyra startet serien bra, med poeng mot Grue, Trysil og Fæssa. Poengfangsten har dog kostet for kærom, som på utrolig vis har fått to beinbrudd. I tillegg har laget pådratt seg noen andre småskader og suspensjoner, og mangler derfor enkelte spillere til kveldens kamp mot Ridabu.

Dermed er lagene i lik situasjon foran kveldens oppgjør. Ridabu har også hatt en fin åpning på sesongen, og har i likhet med Kjellmyra fått sentrale spillere langtidsskadd. Herman Sørli er ute for resten av sesongen med sin korsbåndskade, mens Geir Anders Erlandsen har vært ute siden serieåpningen med sin ankel/hæl-skade. I tillegg har flere slitt med småtteri, og i kveld må trolig Simen Halseth også stå over grunnet en smell i sluttminuttene mot Nybergsund på tirsdag.

Fokuset foran kveldens oppgjør har i stor grad handlet om å ønske og være villig til å gå i krigen. Med to blad Arnesen sentralt i banen bør det ikke være noe problem for Ridabu å få igang tenningsnivået, ettersom disse to har slekt på Kjellmyra, der den store bygdehelten Emil Myrvang trommer sammen til 30-årslag lørdag, og Arnesen-brødrene neppe vil like å ha gått av banen med tap dagen før.

Stefan Rønning er tilbake i sin første A-tropp siden starten av august i fjor, etter å ha spilt godt i seneste B-kamp mot Ener FK. Forhåpentligvis kan Rønning sine kvaliteter få blomstre under forholdene som venter på Idrettsparken i kveld.

Kampstart er 19.00 og kampen kan du følge på vår twitterkonto @RidabuIL.

Fullt kampreferat finner du her sent fredag kveld, tidlig lørdag morgen.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park