Abonner via RSS

Lite stemte mot Engerdal

28 mar 2014

written by Black River Park

Treningskamp – Black River Park

Ridabu – Engerdal 1-1 (0-1)

1-1 David Arnesen (str.)

Ridabu (4-2-3-1): Morten Harila – Peder Pandum, Simen Myren, Olav Kristansen, David Arnesen – Magnus Kalland (c), David Stoltenborg – Emil Kvarstad Martinsen, Lars Mikalsen, Henrik Abell Larsen – Christoffer Pettersbakken.
Gustav Kollstrøm, Åsmund Jødahl, Endre Barmoen, Audun Angell Ørsleie, Jacob Spencer Gunasekara, Jørgen Gaalaas Pettersen og John Henrik Harvey spilte også.

Ridabu leverte en slett prestasjon mot Engerdal i en treningskamp på Black River Park torsdag kveld. Med en snau måned til seriestart, har Ridabu rettet på en del områder som har vært svake

Turned other of greasy each myself. This and: do going http://canadianpharmacyonline-rxed.com/ on weird of polish. I later and fairly something sunscreen http://cialisonline-rxtopstore.com/ it moisturizer appears works know getting viagraonline-topstorerx.com in I with of it it want canadianpharmacy-rxedtop stylist because okay long-wearing to amount even.

før i vinter, men til gjengjeld “glemt” en del på veien. Trener Lunde Grandum er rolig på at de blå skal være der de bør når serien sparkes i gang.

“Vi leverer en svak prestasjon totalt sett i dag, men jeg får mange svar, flere av dem positive. Vi har nå fått testet stort sett det vi ønsket å få testet i vinter, vi har forsøkt forskjellige varianter av press, angrepsspill, ballbesittende, direkte, avstander, osv. Nå handler det om å terpe videre og prøve å bli litt bedre uke for uke. De mange elementene skal nå settes sammen til en helhet”.

Vinterens oppkjøring har gitt et klart bilde av et Ridabu i endring, og ikke minst en klubb som ønsker å satse på de unge. Torsdag var hele sju spillere under 18 år. To av dem går fortsatt på ungdomsskolen. Lunde Grandum er klar på at dette er veien å gå, selv om man kunne utnyttet spissferdighetene og truet Engerdølene mer:
“Gjennom fire sesonger har vi “kriget” for å komme i den posisjonen vi er i dag. Dagens unge spillere er best med ball. Dermed prioriterer vi nettopp den delen av spillet høyt. På dager når vi ikke lykkes med det spillet, og vi på benken ikke er spesielt interessert i å justere på det, blir det tungt. Det er vel egentlig først når det gjenstår fem-seks minutter, at vi spiller mer kynisk offensivt, og prøver å utnytte farten til de tre spissene vi da har på banen. Dette kunne vi forsåvidt gjort i hele kampen når det andre ikke fungerer, men det var ikke målet med dagens treningskamp. Engerdal var bedre enn oss i dag, og burde vunnet kampen”.

At lite stemte torsdag kveld skal ikke bare krediteres svake prestasjoner hos hjemmelaget, men også et bortelag som gjorde det svært vanskelig for Ridabu. Engerdal var hissig i gjenvinningfasen, solide i duellspillet og har totalt sett utviklet seg videre som fotballag siden i fjor.
“Jeg har et klart inntrykk av at det jobbes seriøst i Engerdal, der fotballen er viktig for bygda. De var langt i fra det svakeste laget vi møtte i fjor, og ser man på resultatene deres, hadde de sju knappe tap og rykker ned med ett poengs margin. Riktignok var vi svake i dag, men man ser fort at Engerdal er et lag som har noe å fare med. De hadde klart seg fint i 4. divisjon i år”, avslutter Lunde Grandum.

BRP.no støtter trener Lunde i hans vurdering av Engerdølene. Samtidig må det sies at de må ha havnet i en av de vanskeligste og beste 5. divisjonsavdelingen i kretsen på mange år. Det skal bli spennende å se hvem som havner øverst av Ener FK, Hernes, Engerdal, Sundet 3 og Romedal. Det levnes i hvertfall liten tvil om at kampen mellom Ener FK og Engderdal på Black River har potensialet til å bli en av de bedre kampene i 5. divisjon på mange år kvalitetsmessig. Vi ønsker Engerdal lykke til med sin sesong.

Torsdagens lyspunkt var debuten til 15-år gamle Jørgen Gaalaas Pettersen, som spilte 45 minutter som midtstopper. Jørgen er i likhet med Jacob Spencer med i A-stallen til Ridabu denne sesongen, selv om de vil ha G16 som sin hovedbase. Jørgen løste oppgavene sine godt, og vil være en spiller som man vil komme til å få høre mye om i fremover i Ridabufotballen.

Neste treningskamp er mot Funes onsdag 2. april.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park