Abonner via RSS

Mer bortetrøbbel i vente for Ridabu

03 aug 2012

written by Black River Park

Fredag tar Ridabu atter en gang turen over Mjøsbrua. Stoppested for turen, Follebu, hvor bygda forventer tre nye poeng i kampen om opprykk. Med Ridabus håpløse bortestatistikk denne sesongen er ikke forventningene fra hjemmepublikummet helt urimelig.

Så langt på seks bortekamper har Ridabu kun tatt med seg ett poeng hjem til Black River. Follebu på sin side har sendt alle lagene de har møtt hjemme denne sesongen hjem uten poeng, og ser man gausdølene sin hjemmeform over de to siste sesongene, er det lite som tyder på at bookmakerne sin odds på snaue 1,10 på hjemmelaget er helt ok. 14-0-2 er solid. Men fotballen er rund…

“Vi reiser alltid med et håp om å få med oss poeng hjem til Hamar. Men skal det bli poeng mot Follebu er vi avhengig av at alle spiller opp mot sitt beste individuellt, og samtidig opptrer som en enhet. Ingenting er umulig i fotball, og spesielt hjemmemøtet mot dem viste at det faktisk er mulig, selv om de ikke virket å ha noen spesielle svakheter. Det er det jevnest besatte laget vi har møtt i år”, fortalte trener Lunde etter en god treningsøkt i øsene regnvær på Black River torsdag kveld.

Foran kveldens kamp har Lunde fått tilbake en større bredde enn tilfellet var i forrige kamp mot Vågå, men fortsatt preges troppen av at vi fortsatt befinner oss i ferietid. På BRP.no sitt spørsmål om kamptropp, kunne ikke Lunde si mer enn at utvalget var større enn sist, men at hvor stort ikke var klart før helt inn på avreise. “Vi håper å få med et par mann som kommer hjem i morgen formiddag”.

Kampstart på Follebu i kveld er klokka 19.00. Kamprapport leser du her på BRP.no senere på kvelden.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park