Abonner via RSS

Ørsleie-scoring holdt liv i KM-drømmen

05 aug 2014

written by Black River Park

8.serierunde – 5.divisjon avd. 5 – Black River Park 

Ridabu 2 – Furnes 1-0 (0-0)

1-0  Audun Angell Ørsleie (’90)

Ridabu (3-5-2): Morten Harila – Peder Pandum, Martin Frøysjø, Simen Myren  –Ole Kristian Brodal Sveen, Gustav Kollstrøm, Endre Palfi Barmoen, Espen Arnesen, Audun Wennersgaard – Audun Angell Ørsleie, Emil Kvarstad Martinsen.

Henrik Abell Larsen, Leo Mathias Brenden, Trym Guttormsen, Stefan Rønning, Fredrik Ottestad og Joakim Trontveit spilte også.

Ridabus rekrutter trakk det lengste strået mot Furnes i toppkampen i 5. divisjon mandag kveld. Dermed holder rekruttene liv i drømmen om å sikre KM-sluttspill.

Det ble som på forhånd ventet et tett og jevn kamp mot et godt organisert Furnes-lag. Den første halvtimen har Furnes klart best, og hadde fortjent å lede. Men en god Morten Harila og en snill stolpe holdt Ridabu inne i oppgjøret. I siste kvarteret inn mot pause var det mer jevnspilt, og Ridabu kunne fort ha scoret mål etter å ha skapt noen fine muligheter på dødball. Uavgjort til pause var sånnsett greit nok, selv om kanskje 1-1 eller 2-2 hadde gitt et bedre bilde av omgangen.

I andre omgang tok Ridabu mer og mer kontroll over banespillet, mens Furnes på sin side var skumle på overganger. Det ble noen muligheter foran begge målene, men to gode målvakter og flere svake avslutninger gjorde at kampen forble målløs. I det kampen var inne på overtid vant Ridabu ballen i en gustig posisjon, og kjørte en lynrask overgang. Stefan Rønning kom seg ned til dødlinjen der han fikk lagt inn et godt innlegg som Audun Ørsleie banket i mål til stor glede for den blå leiren.

Med en stor A-stall og mange gode juniorer var det et naturlig mål for Ridabu å forsøke å vinne årets 5. divisjonsavdeling. En forferdelig førsteomgang på Koppang stadion i slutten av juni gjorde det hele utrolig vanskelig for Ridabu, som er avhengig av at Koppang taper poeng i en kamp i høst, samtidig som de blå vinner resten av sine. Dersom det skjer kan det bli en forrykende serieavslutning da Koppang kommer på besøk i siste serierunde.

Ørsleies overtidsscoring holdt liv i den drømmen. Dermed er det fortsatt mye å spille for også i 5. divisjon denne høsten.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park