Abonner via RSS

Ottestad fikset ny Ridabu-seier

03 jun 2016

written by Black River Park

7. serierunde 4. divisjon avd. 1 – Black River Park

Ridabu IL – Ringsaker/Nes 3-1 (1-1)

0-1 (’8)

1-1 Simen Arnesen (’28)

1-2 Marius Ottestad (’49)

1-3 Marius Ottestad (’68)

Ridabu (4-2-3-1): Stefan Wattum – Truls Brohjem, Jon Rømmen, Andreas Busterud, Olav Kristiansen –  Simen Arnesen (c), Håvard Lundby – Marius Ottestad, David Stoltenborg, Christoffer Pettersbakken – Fredrik Ottestad.
Audun Angell Ørsleie, Christian Jacobsen, Espen Arnesen, Peder Pandum Øverseth og Gustav Kollstrøm spilte også.

Ridabu spilte en av sine bedre kamper for året da de slo Ringsaker/Nes 3-1 på Black River Park fredag kveld. I hovedrollene var to veteraner som strålte i kapp med solen.

Etter den svake kampen borte mot Stange i forrige serierunde var det ingenting å si på tenningen før lokaloppgjøret mot Ringsaker/Nes. Etter en god seriestart var det flere Ridabugutter som trodde ting skulle gå av seg selv, og i kampene mot Fron og Stange var det svake innganger på kampene noe som førte til svake prestasjoner på banen. Riktignok endte begge kampene med seier, men med en liknende inngang mot Ringsaker/Nes ville det bety ordentlig trøbbel.

Ringsaker/Nes på sin side har åpnet sesongen svakt, og sto med kun tre poeng på sine første seks kamper. Svært overraskende med tanke på at klubben i fjor kom på en sterk 3. plass i sin avdeling, og har en rekke gode spillere i sin spillerstall.

Hjemmelaget gikk ordentlig til verks fra start, og allerede etter kampens fem første minutter spilte de blå seg til to store muligheter, men dessverre uten tellende resultat. I strålende solskinn på Black River Park var det derimot Ridabu som fikk seg en sikkelig kalddusj, da Ringsaker/Nes utnyttet en stor tellefeil i Ridabus forsvar og Torbjørn Falch Rustand kunne sette ballen enkelt over en sjanseløs Stefan Wattum i Ridabu-målet til ledelse for gjestene etter snaue ti minutters spill.

Ridabu løftet seg etter scoringen, men klarte ikke å produsere de største farlighetene. Nærmest var Pettersbakken som utnyttet en feil av keeper, som gjestenes spillende trener Tom Evensen reddet mesterlig på streken. Etter en snau halvtime fikk Ridabu et frispark i farlig posisjon, og lagets kaptein og banens beste spiller denne kvelden Simen Arnesen satte ballen i nota på et flott frispark.

Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-1, etter en omgang der Ridabu skapte de største farlighetene og hadde ballen mest – men som framsto som litt mer rufsete defensivt enn hva som har vært tilfelle før i sesongen.

Andre omgang startet med at David Stoltenborg gjorde en kjempejobb på høyresiden, og fant en umarkert Marius Ottestad foran Ringsaker/Nes-målet. I slike situasjoner er veteranen Ottestad sikker som banken, og styrte ballen flott ned i hjørnet til ledelse for Ridabu. Den neste tjue-minuttersperioden var Ridabu meget gode, der de rullet opp flere gode angrep og hadde god kontroll defensivt. Med rundt tjue minutter igjen av oppgjøret satte Marius spikeren i kisten med sitt andre for kvelden da han stusset en god Simen Arnesen-corner i mål.

De siste 20 minuttene ble litt Hawaii-aktig der Ringsaker/Nes kjørte på for en redusering, mens Ridabu fikk sine muligheter på overganger. Flere mål ble det ikke, og Ridabu kunne juble for en flott seier, mens Ringsaker/Nes kunne konkludere med at tross tap var denne kampen et steg i riktig retning.

Med Storhamar seier mot Follebu ligger Ridabu på øyeblikket likt med de to topplagene i divisjonen. 18 poeng etter sju spilte kamper, der Ridabu har svakest målforskjell og dermed innehar tredjeplass på tabellen.

Neste helg kommer nyopprykkede Dombås på besøk på Black River Park.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park