Abonner via RSS

Periodevis bra – men langt igjen

16 nov 2012

written by Black River Park

Treningskamp – Black River Park

Ridabu – Furnes 3-2 (1-1)

1-0 Espen Arnesen

1-1

1-2

2-2 Henrik Abell Larsen

3-2 Herman Sørli

Ridabu (4-3-3): 1. Morten Harila – 20. Ole Kristian Brodal Sveen, 3. Simen Myren, 5. John Henrik Harvey, 27. Martin Frøysjø – 10. Magnus Kalland, 11. Simen Halseth, 7. Espen Arnesen – 33. Herman Sørli, 9. Lars Mikalsen, 25. Audun Ørsleie.

Audun Wennersgaard, Ben Frogner, Henrik Abell Larsen og Leo Brenden spilte også.

Ridabu spilte periodevis bra da de slo Furnes 3-2 i treningskamp på Black River torsdag kveld. Det er likevel langt igjen, men så er spørsmålet om hvor bra det skal være etter tre treninger og fem måneder før det skal sitte.

I samarbeid med spillerne har trener Lunde utarbeidet en rekke områder Ridabu skal forbedre seg på. Torsdag var ambisjonen å la ballen gå på færrest mulig touch, ikke slå lange baller, drible minst mulig og stå høyt i bana. Dette fungerte sånn passe bra, der det varierte mye i perioder.

“Ser man kampen isolert var jo ikke dette noen stor prestasjon av oss. Vi kunne gjort helt andre taktiske grep og disposisjoner dersom ambisjonen med denne kampen utelukkende var å vinne. Vi lykkes bra i perioder med det vi har øvd på i det siste, men det er fortsatt en lang vei å gå. Vi har noen etablerte angrep som holder veldig høy klasse, og disse ender også med 2-2 og 3-2 scoringen. Det er langt frem, men vi har samtidig veldig god tid”, konkluderte Vegard Lunde etter kampen.

Trener Lunde lot flere av de etablerte spillerne stå over denne kampen. Venstresiden til Ridabu fra start besto av troppens to yngste spillere, Audun Ørsleie og Martin Frøysjø, som begge gjorde sakene sine svært bra. Klubben har nærmest nedfelt i vedtektene at brorparten av spillerne skal komme fra 2322 og egen yngres avdeling, og de to 16-åringenes prestasjon viser at det gror godt.

Ole Høistad sitt Furnes stilte med flere kjente fjes, som blant annet Bjørnar Moen, Øyvind Rossvoll, Espen Minkstuen, Daniel Bakken og Simen Haugen. Dersom Høistad får beholde alle disse, samt kjørt sammen den bakre firer, skal Furnes ha gode kort på hånda med tanke på opprykk til neste sesong. Vi ønsker de grønne lykke til videre i oppstartsfasen, og i den kommende sesongen.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park