Abonner via RSS

Pettersbakken hat-trick i svak Ridabu-kamp

16 mar 2015

written by Black River Park

Treningskamp – Black River Park

Ridabu IL – Trysil 3-3 (1-1)

1-1 Christoffer Pettersbakken

2-1 Christoffer Pettersbakken

3-3 Christoffer Pettersbakken

Ridabu (4-2-3-1): Alexander Jensen – Peder Pandum, Håvard Lundby, David Arnesen, Audun Ørsleie – Gustav Kollstrøm, Magnus Kalland (C) – Emil Kvarstad Martinsen, David Stoltenborg, Henrik Abell Larsen – Christoffer Pettersbakken.

Mathias Myhre, Åsmund Jødahl og Espen Arnesen spilte også.

Christoffer Pettersbakken var et stort lyspunkt på en kveld hvor lite funket for Ridabu. Tre ordentlig goalgetter-scoringer sørget for et godt uavgjort resultat, på en kveld hvor gjestene Trysil var oppgjørets beste lag. I tillegg til Pettersbakkens fantastiske innsats på topp, var det en annen i andre enden som for alvor presenterte seg i senior-sammenheng.

I fraværet av Stefan Wattum fikk juniorkeeper Alexander Jensen muligheten mellom stengene. I første omgang var Jensen ene og alene grunnen til at Trysil ikke fant nettmaskene, der han vartet opp med den ene klasseredningen etter den andre. Med en matchvinner foran og en bakerst ble det ikke bekkmørkt, noe det fort kunne blitt slik resten av laget fremsto totalt sett.

Trysil var nemlig klart best, og burde ut fra spill og sjanser vunnet mandagens treningskamp relativt greit. Ridabu hang ikke ordentlig sammen, der selv de enkleste ting så fryktelig vanskelig ut. Der Trysil spilte på seg selvtillit ved å lykkes, fikk de blå en tung jobb å spille seg inn i et oppgjør hvor motstanderen så til alvor festet grepet tidlig.

Til tross for storspill fra Jensen i buret tok Trysil ledelsen like før pause, men lagene gikk likevel til hvilen med 1-1 etter at nevnte Pettersbakken utnyttet et svakt tilbakespill og satte ballen enkelt forbi keeper.

Andre omgang startet ikke så aller verst, og Pettersbakken sendte Ridabu opp i 2-1 etter ti minutter, der han var først på et innlegg og plasserte ballen knallhardt mellom beina til Trysils målvakt. Trysil slo tilbake med to raske scoringer, og med rundt kvarteret igjen å spille utlignet Petterbakken på ny etter et langt innkast fra Åsmund Jødahl.

Isolert sett er 3-3 mot Trysil en god prestasjon, men det er ingen tvil om at gjestene var det beste laget mandag kveld.

Sykdom, skader og ikke minst den pågående G19-kvalifiseringen gjorde at Ridabu manglet forholdsvis mange spillere til denne kampen. Samtidig stilte de blå et meget godt lag som burde slått bedre i fra seg. Heldigvis er det i overkant av en måned til alvoret starter.

Neste treningskamp spilles torsdag 26. mars da Kjellmyra kommer på besøk på Black River Park.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park