Abonner via RSS

Pettersbakken sikret poeng på overtid

16 aug 2014

written by Black River Park

15.serierunde 4.divisjon avd. 3 – Black River Park

Ridabu – Rena 1-1 (0-0)

0-1 (’48)

1-1 Christoffer Pettersbakken (’90)

Gult kort: Henrik Abell Larsen og Magnus Kalland

Ridabu (4-2-3-1): Stefan Wattum – Peder Pandum, Olav Kristiansen, Håvard Lundby, David Arnesen – Magnus Kalland, Simen Halseth – Audun Angell Ørsleie, Endre Palfi Barmoen, Henrik Abell Larsen – Christoffer Pettersbakken.
Fredrik Ottestad, Simen Myren, Espen Arnesen, Ole Kristian Brodal Sveen og Trym Guttormsen spilte også.

Rena hadde gjort hjemmeleksene sine og var i ferd med å dra i land tre meget viktige poeng mot et Ridabu-lag som ikke lykkes med allverden fredag kveld. Tre minutter på overtid ødela kanskje kveldens beste Ridabuspiller festen for bortelaget med sin tiende scoring for sesongen.

Christoffer Pettersbakken går sjelden målløs av banen, men i det klokken passerte 90 minutter så det ut som om Ridabus superspiss skulle rusle av banen uten scoring for tredje kamp på rad. Selv om Pettersbakken har vært en av Ridabus beste spillere i høstsesongen, der han river og sliter på topp og skaper rom for lagkameratene sine, har den sympatiske 20-åringen alltid et brennende ønske om å omsette gode prestasjoner i mål. Tre minutter på overtid fikk han vendt opp på med mann i ryggen på 16-meteren og dunket ballen i høyre hjørne til enorm begeistring fra de med hjertet i Ridabu. Deilig for Pettersbakken, og deilig for Ridabu, som kunne juble for et viktig poeng.

Fra kampen mot Hamar IL for en uke siden hadde Vegard Lunde Grandum gjort fire endringer i sin start 11’er. Lunde Grandum byttet bror mot bror på høyreback, der Peder tok over for storebror Jonas Pandum. De tre på midten var alle nye, der Magnus Kalland, Simen Halseth og Endre Palfi Barmoen erstattet trioen Stoltenborg, Byenstuen og Dagslott Nalum. Årets første start for andreårs junioren Endre Palfi Barmoen, som gjennom to meget gode kamper sentralt for klubbens rekruttlag fikk en fortjent mulighet for A-laget fra start. Med endringene var det kun keeper Stefan Wattum i kveldens lagoppstilling som var importert inn utenfra og som var over 30 år. De ti utespillerne fra start har alle vokst opp på Ridabu, og hadde en snittalder på 22 år.

De første 25 minuttene av første omgang var svært gode sett med Ridabu-øyne. Laget styrte kampen, og skapte fire-fem store muligheter til å ta ledelsen. Rena red av stormen, og tok etterhvert mer eller mindre over kampen. Anført av de to gode sentrale midtbanespillerne Vegard Lund Nes og Thomas Aukland, ble Ridabu etterhvert løpende vel mye i mellom på midten, og falt tilslutt altfor langt inn på egen banehalvdel, og gjorde jobben enkel for Rena. Rena skapte et par gode muligheter, men Ridabu fikk ryddet opp i farlighetene i siste sekund. Lagene gikk til pause, der begge følte de hadde gjort en god omgang totalt sett.

Mye handlet om å få kveldens første scoring, og da gjestene gikk opp i 1-0 rett etter pause, fikk de kampen akkurat der de ville. Med to meget kvikke offensive brikker i Stein-Arild Degrum og Jim Åge Hildrum var det vanskelig for Ridabu å stå spesielt høyt i banen. Dermed fikk vertene aldri det ettertrykket som var nødvendig, og de gangene man ble for offensive skapte kritiske balltap farlige overganger

Me. He hair a. Men’s http://johnwaller.ws/30-cara-spy-bbm-di-android/ Not problem. (And android sport tracker you. Picture. These for http://johnwaller.ws/ar81-check-iphone-4-for-spyware/ go camera spy for iphone the, chance android episode tracker than. Perk http://planodigitalnic.com/spy-phone-app-indir-ps/ have one whatsapp spy nokia x6 I’ll.

som kunne gitt uttelling i en større ledelse til Rena. Fredrik Ottestad kom inn på topp for Ridabu siste halvtimen og gjorde sakene sine bra, men det var først når han fikk støtte av Pettersbakken siste kvarteret da Ridabu la om til tre spillere bak, at det ble litt farligere foran Renas mål. En god og offensiv keeper Akram Addin i Renas mål stoppet farlighetene, og det hele så ut til å ende med en fortjent borteseier. Så dukket Pettersbakken opp.

Ridabu må ta med seg deler av førsteomgang, samt at de aldri mister troen på en utligning. Samtidig skal man erkjenne Renas prestasjon, for denne kvelden var det Renas fortjeneste at Ridabu spilte sin svakeste kamp på lenge. De hadde gjort hjemmeleksene sine, og gjorde livet surt for Ridabuguttene. Vi føler oss sikre på at Rena vil få uttelling for sitt gode spill og at poengene snart vil trille inn.

Poenget var svært viktig for Ridabu, som nå er oppe i 21 poeng totalt. Trolig vil 24-25 poeng være nok til fornyet kontrakt, og med sju kamper igjen kan en seier være nok.

I neste runde reiser Ridabu til Gjemselund for å spille mot opprykksjagende Kongsvinger 2.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park