Abonner via RSS

Poengdeling mot Sundet

22 mai 2013

written by Black River Park

5.serierunde 4.divisjon avd. 3 – Nybergsund Stadion

Nybergsund 2 – Ridabu 1-1 (1-1)

0-1 Espen Dahl (’10)

1-1 (‘38)

Gult kort: Leo Brenden, Espen Arnesen og David Arnesen

Ridabu (4-3-3): 31. Morten Harila – 3. Simen Myren, 2. Leo Mathias Brenden, 23. Espen Dahl,  22. David Arnesen – 7. Espen Arnesen, 11. Simen Halseth, 10. Magnus Kalland – 15. Christoper Dagslott Nalum, 9. Lars Mikalsen, 18. Henrik Abell Larsen.

Mikkel Brandsnes, Martin Frøysjø, Audun Angell Ørsleie og Åsmund Jødahl spilte også.

Ridabu hadde ambisjoner om tre, men fikk med seg ett poeng hjem fra Nybergsund tirsdag kveld. Et fysisk Ridabulag fikk ikke lov til all verden mot unge Sundet-gutter, og alt i alt var uavgjort et helt greit resultat.

Alt så ut til å gå etter oppskriften da Espen Dahl sendte Ridabu opp i ledelsen etter en corner ti minutter ut i kampen. Defensivt fungerte det fint, men offensivt ble det litt for lite trøkk til tross for at Lars Mikalsen vant alt som var av dueller på topp for de blå. Ballsikre Sundet-spillere turte å spille, og klarte gang på gang å komme rettvendt mot Ridabu sitt forsvar. Det ble ikke rare mulighetene ut av det, men første omgang var det Sundet som var det førende laget. På den minst farlige sjansen, fikk de også sin utligning, et merkelig mål, som snek seg inn i keeperhjørnet drøye fem minutter før pause.

Ridabu tok kommandoen fra start, og spilte seg til flere gode muligheter, uten at det egentlig ble spesielt mye ut av eller at keeper fikk testet seg. I den første halvdelen av andre omgang burde Ridabu avgjort kampen, men da himmelen åpnet seg og kreftene begynte å ta slutt ble de siste 20 minuttene en sikkelig «hawaii-kamp», som kunne han gått begge retninger. Nybergsund skapte et par-tre ordentlige muligheter etter dødball, mens Ridabu kun kan skylde på dårlige og ubestemte avslutninger.

Espen Dahl var en gigant for Ridabu, og sammen med Leo Brenden i Ridabu sitt midtforsvar har det med unntak av tjue minutter mot Fæssa vist seg å være svært vanskelig å få mål på Ridabu i år. Defensivt er det meste på plass. Nå mangler bare det lille siste offensive før de blå kan hanke inn tre-poengere igjen.

Ny kamp allerede førstkommende fredag mot Kjellmyra. En kamp som vil få en helt annen karakter enn denne, og hvor den som vil det mest etter all sannsynlighet vil stå igjen som vinneren.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park