Abonner via RSS

Retur til Stampesletta mandag

10 jun 2012

written by Black River Park

Ridabu vender mandag tilbake til Stampesletta for å møte Lillehammer 2 i sesongens åttende seriekamp. Sist de blå var på denne banen ble de sendt hjem som slakt med 13 baklengs da serieleder Faaberg sto på motsatt banehalvdel (sånn i utgangspunktet – men de var mest på Ridabu sin, red adm.). Slike siffer vil forhåpentligvis ikke gjenta seg denne gangen, men at gutta fra Black River er underdogs er det liten tvil om.
Optimismen er likevel på plass hos gutta, som i forrige seriekamp fikk en etterlengtet og meget viktig tre-poenger. Brøttum fikk gå sikkelig igjennom da Ridabu fikk ordentlig hull på byllen. Åtte scoringer ga selvtilliten et ordentlig boost. Poengene tilførte ro i rekkene.
Foran kampen mot Lillehammer er det nær sagt som vanlig enkelte fravær. Magnus Kalland ser nok en gang ut til å miste en kamp, noe som er svært uvanlig fra en av de mest betrodde disiplene til trener Lunde. Lyskeplagene slipper ikke helt taket, og ro over tid virker å være den beste medisin. Usikker er også Simen Halseth, som måtte ut med strekk i forrige kamp. Ettersom Ole Johnny Sundt befinner seg i Hellas, kan dette bety at Torstingbuveien stiller uten representanter i 11’ern for første gang på over to år.I 11’ern finner man imidlertid Marius Byenstuen, som gjør sin første opptreden i serien for året etter å ha kommet hjem fra studier i Manchester. Den offensive slagkraften blir med det enda sterkere. Sammen med Herman Sørli, Erik Westgaard og Ben Frogner, bør det være duket for mange scoringer fremover.
Kampstart på Stampesletta mandag er 19.30.
BRP.no vil benytte anledningen til å gratulere Stefan Rønning som lørdag ble far for første gang. Stefan og samboeren Lene ble foreldre til ei lita jente som har fått navnet Grethe.
På vegne av hele Ridabu A – gratulerer så mye 😉


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park