Abonner via RSS

Ridabu fikk som fortjent mot nye naboer

30 nov 2012

written by Black River Park

Treningskamp – Black River Park

Ridabu – Ener FK 5-5 (3-2)

0-1

1-1 Simen Myren

2-1 Espen Arnesen

2-2

3-2 Herman Sørli

4-2 Leo Brenden

5-2 Selvmål

5-3

5-4

5-5 

Ridabu (4-3-3): 1. Morten Harila – 28. Peder Pandum, 3. Simen Myren, 4. Magnus Breilid, 2. Audun Wennersgaard – 10. Magnus Kalland, 11. Simen Halseth, 7. Espen Arnesen – 33. Herman Sørli, 30. Ben Frogner, 18. Henrik Abell Larsen.

John Henrik Harvey, Ole Kristian Brodal Sveen og Leo Brenden spilte også.

Ridabu ledet forholdsvis konfortabelt 5-2, til tross for å ha spilt kanskje sin svakeste kamp i nyere tid. Da Ener FK satte inn tre baller bak Morten Harila i løpet av det siste kvarteret, og dermed fikk med seg et uavgjort resultat mot den etablerte storebroren, var det veldig fortjent. Ikke nødvendigvis etter spill og sjanser, men fordi Ridabu var så svake at kalenderårets siste kamp var fullstendig bortkastet.

Vegard Lunde var ikke nådig mot sine blå disipler etter kampen:
“Gutta har fått veldig mye skryt etter at vi sikret plassen i divisjonen i høst. Samtlige spillere har ytret et ønske om å prøve å forbedre seg ytterligere til kommende sesong, og flere av de som så en del kamper fra benken på høsten har uttalte mål om å spille seg inn igjen i laget. Etter enkeltsamtaler med hele laget etter sesongen, var det kun to stk som var usikker på om de hadde rett motivasjon for å være med på banen lengre. Verken Sturle eller Sundt har spilt de to siste kampene, men etter hva jeg så i kveld kan det virke som om flere er i samme båt som dem. Det var ynkelig og patetisk, der vi knapt skaper et ordentlig etablert angrep. Vi scorer og skaper sjanser på to ting. Dødballer og at de har et uorganisert forsvar som vi utnytter en del ganger. Det var det. Det verste var at det kun var en mann som kom bort til meg etter kampen og beklaget sin prestasjon. Den var langt fra dårlig, men samtidig godt å se at det var en som hadde selvinnsikt til å forstå at han kunne prestert langt bedre. Denne kvelden var for oss fullstendig bortkastet”.

Lunde var samtidig klar på å presisere at alle dårlige prestasjoner har to sider:
“Sportssjefen sitt kontaktnettverk har dratt oss ut i to kamper som vi forsåvidt ikke hadde allverdens motivasjon for å spille. Treningskamper i november er det samme som trening med drakt. For mens Furnes for to uker siden og Ener i kveld har gått en høst uten kamper og har tørstet etter å spille, føler vi oss litt ferdig med kamper etter en sesong med nærmere 30 oppgjør. Det kan forklare litt av hvorfor spillerne har respondert som de har gjort. Vi får ihvertfall håpe at det er slik det henger sammen”, avsluttet Lunde.

BRP.no har ingen større rapport å komme med annet enn at Ridabu scoret på et ordentlig angrep rett før pause. Laget fungerte best mens kaptein Espen Arnesen var på banen, mens dagens to beste i blå drakt var Peder Pandum og Ben Frogner.

Ener FK viste at de har noe å fare med, der de spesielt offensivt har store kvaliteter. Vi håper Ener FK, i likhet med Furnes, klarer å holde trykket oppe gjennom vinteren, og at de slår fra seg i neste års 5. divisjon.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park