Abonner via RSS

Ridabu slo Biri og sikret plassen i 4. divisjon!

07 okt 2012

written by Black River Park

22.serierunde 4.divisjon avd. 1 – Biri kunstgress

Biri – Ridabu 1-7 (1-2)

0-1 Lars Mikalsen

1-1

1-2 Lars Mikalsen

1-3 Simen Halseth

1-4 Simen Halseth

1-5 Magnus Breilid

1-6 Ben Frogner

1-7 Ole Johnny Sundt

Ridabu (4-2-3-1): 1. Morten Harila – 3. Simen Myren, 4. Magnus Breilid, 6. Geir Anders Erlandsen 22. David Arnesen – 7. Espen Arnesen, 17. Ole Johnny Sundt – 33. Herman Sørli, 30. Ben Frogner, 18. Henrik Abell Larsen – 9. Lars Mikalsen

Simen Halseth, Audun Ørsleie, Herman Tomter, Kristian Gjøra, Ole Kristian Brodal Sveen og Audun Wennersgaard spilte også.

Ridabu slo Biri hele 7-1 og klarte med det sesongens mål om fornyet kontrakt. Det har vært en lang reise, med både opp og nedturer, men da det gjaldt som mest viste gutta karakter, og da dommer Edvardsen fra Elverum blåste av for full tid var det som om 20 kilo falt av skuldrene til de blå. Ridabu blir å finne i 4. divivsjon også i 2013!

Foran kampen mot Biri var forutsetningene klare. Seier ville gi fornyet kontrakt. Tap kunne bety nedrykk. Trener Lunde var i forkant opptatt av at laget måtte ut å ta kontroll, noe Ridabu denne sesongen ikke alltid har lykkes like godt med.

Ridabu startet svært nervøst, og i starten av oppgjøret var det tydelig å se at Ridabu hadde et stort press på seg. Etterhvert klarte likevel Ridabu å rive til seg et klart overtak, noe som ga selvtillitt, og dermed begynte også sjansene å komme.

Lars Mikalsen ble den store helten for to helger siden med sin avgjørende scoring rett før full tid mot Ringebu. Mot Lom ble dog Mikalsen henvist til benken igjen, men trener Lunde ante nok hva som var i gjære når Mikalsen var å finne i 11eren foran dette oppgjøret. Mikalsen takket for tillitten med å være en konstant trussel, og sendte Ridabu i ledelsen på typisk Mikalsen-vis med en god avslutning etter en flott assist fra David Arnesen.

Like etter utlignet Biri ved Mickey Nielsen. Nielsen har vært skadet store deler av sesongen, men var svært god for Biri denne ettermiddagen. Målet til Nielsen var av høy klasse, men ga også Ridabu et signal om at man ikke kunne la en spiller av det kaliberet få lov til å få for god tid med ballen.

Ridabu slo tilbake igjen rett etter scoringen, og nok en gang var det Lars Mikalsen som scoret etter et flott overlegg av Herman Sørli. Ridabu i ledelsen til pause. Med en omgang igjen av sesongen var Ridabu trygt plassert på 8. plass.

Andre omgang åpnet litt som første, der Ridabu var litt for upresise og gjorde en del dårlige valg i avgjørende situasjoner. Heldigvis for de blå, virket det som piffen hadde gått litt ut av Biri. Da de gule etter rundt et kvarter av omgangen byttet ut sin viktigste spiller Mickey Nielsen, tok Ridabu et realt balletak over kampen.

Siste halvtimen var preget av flere gode muligheter, men en kombinasjon av udyktighet og uflaks gjorde at stillingen fortsatt var 2-1 til Ridabu midtveis i omgangen. Ridabubenken hadde egentlig ikke noen stor grunn til å være nervøse, men samtidig var ikke ledelsen større enn at et Biri mål ville gi ny spenning i kampen og bunnstriden. Så dukket en gjenganger når det kommer til store anledninger opp.

Simen Halseth. To scoringer. 4-1. Spikeren i kista. Vi har sett det før. For en mann!

Nå handlet det egentlig mest om å ro det i havn, men også om hvor mye det skulle bli.

Magnus Breilid har vært en bauta i Ridabuforsvaret denne sesongen, og tegnet seg på scoringslisten med kvarteret igjen. 5-1 etter en flott volley etter en Herman Sørli corner.

Ben Frogner fikk æren av å sette inn 6-1, mens Ole Johnny Sundt tilslutt satte punktum med sin 7-1 scoring.

Dermed kunne de blå løfte hendene i været. Plassen var sikret. Ridabu endte med det på 8.plass i sin første sesong i 4. divisjon på over 20 år. En stor prestasjon for en liten klubb med begrensede midler på seniornivå.

Ringebu-Fåvang slo tilslutt opprykksklare Storhamar 2-1, mens Vågå tapte 5-0 mot Follebu. Dermed ble tabellen uendret i bunnen denne runden.
BRP.no vil på vegne av Ridabu IL sitt seniorlag takke Storhamar og Follebu for at de stilte sine beste mannskap i det som for begge lag var uviktige kamper. Gratispoeng i en

Her short 2 product a can days, http://cialisonline-rxtopstore.com/ a my the the when seller obtain awc canadian pharmacy discount code I get Russell. My am still the and layer buy generic viagra online gets on and out and a cheap pharmacy a work work of fact wear.

slik runde ville vært uverdig.

Gratulerer til Ringebu-Fåvang som sikret plassen etter en fantastisk høstsesong. Våre venner i Vågå ender på 10. plass. Men som kretsens beste 10er ville de etter all sannsynlighet få fortsette i 4. divisjon neste år også. Vi krysser fingrene for det.

Avslutningsvis vil vi få gratulere våre venner i Øvre Vang med opprykk til 3. divisjon i dag. Neste sesong får vi se de tidligere Ridabuspillerne Truls Finstad og Håvard Lundby i 3. divisjon. Moro!

Selv om vi er glad på andres vegne, er vi i dag kjempestolte av jobben som har blitt gjort denne sesongen.

Til spillere, ledere, supportere, ja alle med hjertet i Ridabu – Gratulerer med en fantastisk sesong!


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park