Abonner via RSS

Ridabu ut på tur – avdelingsoppsettet for 4 div er klart!

29 nov 2011

written by Black River Park

Ridabu og Storhamar trakk det korteste strået da kretsen tirsdag offentliggjorde neste års oppsett for fjerde divisjon. Neste sesong blir det mye ukjent motstand og noen ordentlig langturer for Ridabugutta.

4.divisjon avdeling 1 består av følgende 12 lag.

Biri
Brøttum
Follebu
Faaberg
Lillehammer 2
Lom
Otta
Redalen
Ridabu
Ringebu/Fåvang
Storhamar
Vågå

“Det blir vel feil å si noe annet enn at vi føler oss litt snytt her”, var sportssjef Ole Johnny Sundt sin første kommentar på oppsettet, som la til at fra et sportslig synspunkt blir det trolig enklere å overleve i avdeling 1 enn i “Bondeligaen” (avdeling 3) hvor de lokale lagene holder til. “Jeg tror helt klart det er en svakere avdeling, men samtidig er det litt vondt å ikke få lov til å score på Marius Overmo i Fart-målet til våren”, humret Sundt.  

Kaptein Espen Arnesen derimot applauderte oppsettet:
“Det er positivt med noen lange og fine bussturer sammen, dette vil knytte oss sterkere sammen som kameratgjeng. Det kommer til å masse tøffe slag, og detta blir litt som da Dala Gubrand forsøkte å stoppe Olav den Hellige i dessa strøka for 1000 år siden. Det kommer til å gjøre vondt, noe vi er jævlig gode på”.

Trener Vegard Lunde var ikke tilgjengelig for kommentar.

Mer om lagene og flere kommentarer følger…


En melding, Ridabu ut på tur – avdelingsoppsettet for 4 div er klart!

  1. Marius A. Overmo

    Hehe, dette passer meg bra (for å slippe giftige Ridabuspisser, men også fordi vi får tilkjent ett stykk busstur i året..)! Hadde jo vært morro med et skikkelig lokalderby, men er vel muligheter i vinter. Ønsker Ridabugutta lykke til oppover den fagre dal!


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park