Abonner via RSS

Sesongcomeback for Kalland fredag?

23 aug 2012

written by Black River Park

Fredag er det klart for del to av årets eneste lokalderby, da Ridabu tar turen til Prestrud for å møte opprykksjagende Storhamar. Sist lagene møttes vant Storhamar 5-2 på Black River Park. Denne kampen var også Magnus Kalland siste før en lyskeskade satte han utenfor spill. Fredag gjør trolig Kalland sesongcomeback, i Ridabu sitt forsøk på å revansjere vårens tap.

Ved siden av Simen Halseth utgjorde Magnus Kalland 5. divisjons beste sentrale i midtbane i fjor. Trener Vegard Lunde er svært fornøyd med å få tilbake Kalland foran de siste sju kampene denne sesongen:
“Å få tilbake Kalland nå er som å få en ny spiller, ettersom vi har klart oss uten han de ti siste kampene. Vi får ta det rolig med han i starten, men dersom Kalland selv mener han er klar fredag, vil han garantert få spilletid. Han blir uansett viktig i høst, å gjør at vi kan slippe fram en spiller som Simen Halseth lengre fram i banen, nærmere motstanderens mål, der han er desidert best.”

Trener Lunde blir ikke å finne på benken mot Storhamar, ettersom han må stå over grunnet sitt helt uforståelige røde kort mot Otta forrige serierunde. Dermed blir det sportssjef Ole Johnny Sundt som leder laget fra sidelinjen fredag.
“Selvfølgelig er det uheldig at Vegard ikke er på benken i kampene våres. Spesielt ettersom vi allerede ble straffet hardt nok mot Otta da han måtte forlate benken etter et snaut kvarter fullstendig uten grunn. Jeg har vært i seniorfotballen i forskjellige roller i 15 år, og har aldri opplevd makan til dommeravgjørelse. Samtidig er det viktig å påpeke at jeg forstår kretsen sin beslutning. De er jo nødt til å lytte til dommeren sin, og i denne saken var det jo ord mot ord. Vi får prøve å gjøre det beste ut av situasjonen”, skriver Sundt i en tekstmelding til BRP.no.

Ridabu stiller tilnærmet sitt beste lag på papiret, men lider litt av dårlig planlegging fra enkeltspillere. Endelig kamptropp blir ikke klar før noen timer før fredagens oppgjør.

Storhamar på sin side har mistet Mads Kristiansen til Vigør, noe som selvfølgelig er en svekkelse av laget. Samtidig har klubben knyttet til seg tidligere Tippeligaspiller og Kammakaptein Pål Ekeberg Schjerve sine tjenester, og vi ser ikke bort fra at Schjerve gjør sin debut mot Ridabu fredag. Laget fra Hamar Vest kjemper sammen med Follebu, Redalen og Faaberg om billett til neste års 3. divisjon.

Kampen spilles klokka 18.00 på Prestrudbana fredag.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park