Abonner via RSS

Simen Arnesen is a blue – Halseth klar mot Nes!

01 jun 2011

written by Black River Park

Det har knyttet seg stor usikkerhet til om Ridabus midtbanemotor og kanskje beste spiller så langt denne sesongen, Simen Halseth ville rekke fredagens kamp mot Nes.

Onsdag kom den gledelige beskjeden om at lysluggen med 7 seriemål så langt denne sesongen er klar for fredagens toppoppgjør på Stavsjø.

Det hele ble gjort mulig da en av de største Ridabuheltene gjennom tidene, og nåværende Ottestad-spiller Simen Arnesen, viste at hjertet hans fortsatt pumper blått blod og ofret sin eneste frikveld på lang tid for å ta Halseth sin fredagsvakt. Arnesen, som ryktes å være en av Ridabu sine aller største supportere, kunne ikke ha på samvittigheten at Ridabu skulle svekkes i den kommende toppkampen – og gjorde i følge en uttalelse det enhver ordentlig Ridabugutt ville gjort. 

En strålende fornøyd lagledelse hyller nå Simen Arnesen sin uselviske avgjørelse:
“Rett og slett fantastisk – med Halseth på banen har vi en kjempemulighet til poeng på fredag, og skulle vi ta det – skal de dedikeres Simen Arnesen. Simen Arnesen er utvilsomt blå tverrs igjennom, og dagen da Simen kommer hjem for å spille for blått igjen skal flagget vaie på Prestegardsjordet igjen” – heter det i en offisiell uttalelse fra lagledelsen.

Blackriverpark.no er heller ikke i tvil – SIMEN ARNESEN IS A BLUE!


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park