Abonner via RSS

Simen Arnesen vender hjem til Black River!

08 mar 2016

written by Black River Park

Ridabu IL har gleden av å annonsere at Simen Arnesen vender hjem igjen til Black River Park! Etter en lang og innholdsrik reise i lokale 2. og 3. divisjonsklubber, gjenforenes yngste blad Arnesen nå med sine to eldre brødre Espen og David, og skal være med å bidra til at de blå og hvite kan ta nye steg i tiden som kommer.

Vegard Grandum kaller signeringen den største signeringen i Ridabu siden de hentet Tom Stensrud fra HamKam foran 1987-sesongen:
“Simen er Ridabu-gutten som har stått på toppen av ønskelista vår siden vi startet opp igjen i 2010. “Problemet” har vært at Simen har vært for dominerende på 3. divisjonsnivå, at det ville vært for dumt om han signerte for oss. Men den som venter på noe godt venter som regel ikke helt forgjeves, og vi er henrykt over at Simen endelig skal ikle seg den blå drakta igjen. Dette er stort boost for hele klubben, og for våres unge spillere er en sånn spillertype alfa omega”.

I likhet med Grandum beskriver Ole Johnny Sundt også yngste Arnesen som den ultimate signeringen:
“I Simen får vi en lederskikkelse med masse erfaring, og med et av de virkelig gode fotballhodene i kretsen. Han er ekte vare, 2322-født, og har en unik posisjon i breddefotballen i Hamar og omegn. For en ung spillergruppe som vi er, er det viktig med spillere som kan bidra med mer enn gode pasninger og avgjørende scoringer. Simen vil være helt sentral i utviklingen av hele klubben.”

“Jeg husker jo selv som guttespiller at vi var oppriktig glad når den fire år yngre gutten var med oss å spilte kamper. Og vi var ikke noe dårlig guttelag, det var rett og slett at Simen var et fantastisk talent. Han utgjorde en forskjell på banen og garderoben. Fem minutter etter at vi rykket opp i 2011 var Simen på tråden og gratulerte. Da sa jeg at neste gang vi skal ta et nytt steg er du i klubben. Da snakker vi ikke nødvendigvis om å rykke opp, men å utvikle klubben et hakk videre for å nærme oss ytterligere. Det er noe romantisk over spillere som har vært ute og erfart, og kommer hjem for å bidra. Den er sånn fotballen skal være, og det er sånn vi utvikler oss”, fortsetter Sundt før han legger til:
“Det er litt halleluja-stemningen etter en slik overgang. Gud har ikke kommet til Ridabu. Men det er så nære som overhodet mulig”, ler han.

Selv om det var litt vedmodig å forlate Ottestad etter mange gode sesonger, flere av dem som kaptein, var han fornøyd med å være “hjemme” igjen:
“Black River Park er stedet hvor jeg mer eller mindre vokste opp. Det skjer utrolig mye spennende i klubben, både på den sportslige siden med gode lag i yngres, men også på anleggsbiten med ny hall. Jeg ser frem imot å aksle den blå drakten igjen etter mange år som kun supporter av de blå og hvite.”

Vi ønsker Simen nok en gang velkommen tilbake, og kan ikke vente til å se han i aksjon med blå drakt igjen!


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park