Abonner via RSS

Siste kamp før ferien – Biri på besøk i kveld

29 jun 2012

written by Black River Park

Ridabu tar imot Biri på Black River Park i kveld, til vårsesongens siste kamp. Med seier kan Ridabu ta ferie på 8. plass på tabellen med 13 poeng – noe som ville vært en utmerket start på sesongen for de nyopprykkede.

Uansett resultat i kveld, vil nok lagledelsen være særdeles godt fornøyd med sesongen så langt. Skader og andre frafall har gjort det svært vanskelig å kunne mønstre ønsket mannskap i flere av kampene. Likevel har bredden i stallen stått opp, og med ti kaprede poeng og et lite pusterom ned til de to nederste i avdelingen, er grunnlaget uansett lagt for høstsesongen.

Likevel har gutta selvfølgelig full oversikt over tabellsituasjonen, og er klar over at man med seier i kveld går forbi motstander Biri på tabellen, og tar midt på tabellen.

Foran kveldens kamp får Ridabu tilbake flere som har slitt med skader den siste tiden, der Magnus Breilid, Espen Dahl, brødrene David og Espen Arnesen, Peder Pandum, Herman Tomter og Marius Byenstuen er tilbake i troppen etter å ha måtte meldt avbud til bortekampen i Lom. Laget er med andre ord veldig styrket både i topp og bredd fra det som var en god bortekamp i Lom.

Biri var før sesongen tippet i toppen, og startet sesongen bra med seier mot Otta og poeng i bortekampen mot et sterkt Storhamarlag. Etter dette har resultatene variert noe, og trener Tom Evensen valgte å trekke seg. Dermed forsvant enkelte spillere, og Biri har på mange måter startet opp litt på nytt.

Det er dermed litt vrient å si hva slags motstand som venter de blå på Black River i kveld, ettersom Biri gikk fra 8-2 tap mot Vågå til sterke 1-1 mot Follebu med få dagers mellomrom.

Kampstart på Black River Park er 19.30.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park