Abonner via RSS

Stokker korta på nytt før hjemmepremieren

02 mai 2014

written by Black River Park

Trener Vegard Lunde Grandum må tenke helt nytt foran kveldens hjemmepremiere mot Stange på Black River Park. Hele sju nye forfall siden mandagens kamp mot Løten gjør at Lunde Grandum må stokke om fullstendig på laget, og må tenke helt nytt foran møtet med Svein Jota sin stasjonsgutter.

Langhelg hos svigers, eksamen i arrestasjonsteknikk, russetreff på Lillehammer, bryllup, slektstreff og vonde bein setter en stopper for Ridabu sin opprinnelige plan i lokalderbyet på Black River Park i kveld. Likevel er det en smilende trener som tar imot BRP.no til en kopp morgenkaffe fredag morgen.
“Sånn er det på nivå fem i Norge. Det er mye som er ganske mye viktigere enn fotball, men det er jo litt uheldig at alt sammenfaller på samme helgen”, humrer Lunde Grandum. “Vi får stokke korta på nytt, og se om vi finner de rette ferdighetene. Vi skal spille med elleve mann i dag som ellers, med keeper, forsvar, midtbane og angrep – så det blir mye likt selv om navna ikke er de samme som sist”.

Kampen mot Løten var et stort steg i riktig retning, etter den famøse sesongåpningen på Sundbana. Ridabu-treneren forteller at han ikke mistet nattesøvnen av overtidsscoringen til Løten:
“Vi var veldig nære å slå en av de store opprykksfavorittene på bortebane. Det som var så utrolig surt, var at det var fysisk i begge bokser i 90 minutter, og at det slås ned på når klokken har passert full tid. Men prestasjonen var god den, selv om vi har mye å hente på spill med ball. Vi hadde trengt noen gode treninger før denne kampen, men den kommer for tidlig, og med fem-seks mann ute med skade i tillegg, kunne vi ikke risikere for mye denne uken”.

Motstander Stange er i likhet med Løten spådd i toppen, og endte i fjor på 2. plass på tabellen. Laget har mistet sin største stjerne i Ole Marius Hansen, men de yngste har blitt et år eldre og superspissen Vegard Maana er tilbake etter skade. Med dyktige Svein Jota bak spakene, vil nok Stange prege divisjonen også i år. I fjor vant lagene hver sin hjemmekamp.

Kampstart på Black River Park er kl. 20.00.

LIVE-oppdateringer får du på lagets Twitterkonto @RidabuIL. Kampreferat leser du her lørdag morgen.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park