Abonner via RSS

Stortap mot Trysil – men det er fortsatt lys i enden av tunnelen

29 mar 2012

written by Black River Park

Treningskamp – Black River Park

Ridabu – Trysil 0-6 (0-3)

Ridabu (4-4-1-1): 1. Morten Harila – 20. Ole Kristian Brodal Sveen, 3. Simen Myren, 4. Magnus Breilid, 22. David Arnesen – 21. Sturle Wennersgaard, 10. Magnus Kalland, 26. Hermann Tomter, 17. Ole Johnny Sundt – 6. Geir Anders Erlandsen – 8. Stefan Rønning.

Audun Wennersgaard, Peder Pandum , John Henrik Harvey og Audun Ørsleie spilte også.

Ridabu fikk en fotballeksjon og Trysil kunne fornøyd reise hjem med 6-0 i bagasjen. De blå var alt annet enn fornøyd, i det som var et steg tilbake fra de positive opplevelsene så langt i sesongen.

For selv om resultatene har vært svake, har Ridabu framstått på en helt annen måte mot henholdsvis Fart og Rena. I dag var det tidvis så mørkt det kan få blitt, og forsøket på å ofre litt mer defensivt ved å stå høyere, samt slippe opp en midtbanespiller på topp slo fullstendig feil mot et Trysilmannskap som var langt bedre trent og forberedt til kamp i kveld.

Samtidig, det er slikt man lærer av, men 6-0 verken ser eller høres særlig bra ut. Og det var heller ikke særlig ufortjent.

0-12 er status etter å ha møtt tre etablert og gode fjerdedivisjonslag. Rena har tatt store steg fra i fjor, mens Trysil og Fart blir å regne med i toppen også i år. Tidvis har spillet vært på høyde med motstanderen, men man har blitt hardt straffet for enkle feil.

De blå har fått smake på hvor tøft det kommer til å bli, og med slike resultater i oppkjøringen, er det ingen tvil om at Ridabu kommer til å være det laget alle lagene i avdelingen tar høyde av seg å ta seks poeng mot denne sesongen. Det er en situasjon som de blå lever godt med, og er veldig forberedt på.

Offensivt kom man også i kveld til store sjanser, men mens motstanderen trenger en eller to sjanser for å få ballen i mål, trenger Ridabu et sted mellom femten og tjue. Her er det virkelig en vei å gå, så det er nok å jobbe med de tre ukene man har igjen før alvoret tar til 20. april.

I et intervju i forrige uke proklamerte trener Lunde med at laget var i rute – BRP.no er spent på om Lunde er av samme oppfatning i kveld. Våres dom er likevel klar – at Lunde ikke trenger å miste nattesøvnen helt enda, men at han er avhengig av å tenne en gnist i spillerne, som har vært direkte fraværende i kampene så langt. Trolig får han bra hjelp gjennom kveldens prestasjoner, for det er flere som tok sin egen prestasjon svært tungt.

Å bli pissa på synes ingen er spesielt morsomt, og det var tidvis slik det var denne kvelden.

Ridabu var serie- og kretsmester i fjor.

Nå er de dumpekandidat nummer 1.

Det er ganske mørkt i kveld, men foreløpig er ingen poeng delt ut, så det er lys i enden av tunnelen.


En melding, Stortap mot Trysil – men det er fortsatt lys i enden av tunnelen

  1. Sand

    Peder Pandum må brukes mer, han er et naturtalent!


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park