Abonner via RSS

Svartelvas Carew klar for Ottestad

21 jan 2013

written by Black River Park

Ben Frogner forlater Ridabu til fordel for Ottestad. Mens flere av divisjonskollegaene forsterker, mister Ridabu en av sine absolutt beste og viktigste spillere. Krise? Langt i fra skal vi tro sportssjef Sundt.

“Dette er ikke krise. Jeg er derimot veldig glad for at vi har en 19-åring som har bemerket seg, slik at Ottestad som faktisk er et av distriktets bedre lag kommer på banen. Vi har et godt samarbeid med Ottestad, og de har ambisjoner om å kjempe i toppen i en knallhard avdeling neste sesong. At de skal det med flere Ridabu-gutter på laget er utelukkende positivt”, forteller Sundt, som likevel innrømmer at det er et rom å fylle.
“Prosessen med Ben startet tidlig i høst, så det kom ikke som julekvelden på kjerringa for oss. Vi har gode offensive kort i blant annet Herman Sørli, Simen Halseth og Henrik Abell-Larsen, samt at Lars Mikalsen er tilbake for fullt og har ambisjoner om å finne tilbake til storformen. I tillegg har 17 år gamle Audun Angell Ørsleie vist fin fremgang i vinter.”

Trener Vegard Lunde tar også Ben sin overgang pent, selv om det blir et stort rom å fylle:
“Ben var en åpenbaring i enkelte kamper i fjor. Klart det er et tap å miste Ben, men samtidig har vi en stor stall, og masse spennende unge spillere som vi håper kan ta steget allerede denne sesongen. I kampen mot Biri som dessverre ble avlyst hadde jeg tre spillere født i 1996 på blokka over de 11 som skulle starte kampen. Vi satser på egne gutter i Ridabu”.

BRP.no vet likevel at Ridabu IL alltid ønsker å knytte til seg Ridabugutter som fortsatt er aktive. Ovenfor BRP.no bekrefter sportssjef Sundt at det er jo gutter som har stått på ønskelisten siden laget ble re-etablert for tre sesonger siden:
“Vi har ønsket å knytte til oss Mads Gjulem (Hamar IL) og Truls Finstad (Fart) siden oppstarten. Vi gjorde en formell henvendelse på Mads foran fjoråret, men ettersom Hamar IL mener det er økonomiske heftelser rundt han, og vi ikke verken lønner eller betaler for spillere, lot dette seg ikke løse i fjor, selv om Mads selv ønsket seg til Black River. Vi prøver å gjenoppta dialogen igjen nå”, forteller Sundt.
“I utgangspunktet anså vi det som umulig å hente Truls ettersom han ikke ønsket å være med oss i fjor og Fart rykket opp til 3. divisjon. Dermed har vi tatt det for gitt at han skulle være med der også denne sesongen. Samtidig ryktes det at han skal være på vei til Vang FL i 5. divisjon. Truls vet godt hvordan vi driver, og hvilke spillere vi ønsker oss, så hvis han har funnet ut at Fart ikke er aktuelt, regner jeg med at han vet at han er ønsket hos oss også denne sesongen. En trivelig gutt med gode ferdigheter og med Ridaburøtter er alltid velkommen hjem til Black River”, avslutter Sundt.

BRP.no ønsker å takke Ben Frogner for mange flotte øyeblikk, og håper at Ben en dag kommer tilbake til Black River Park. Samtidig ønsker vi også Ben lykke til med sin videre karriere på Ottestad Idrettspark.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park