Abonner via RSS

Tap i generalprøven

14 apr 2013

written by Black River Park

Treningskamp – Black River Park

Ridabu – Stange 1-2 (0-0)

1-0 Geir Anders Erlandsen (’46)

1-1 (’69)

1-2 (’80)

Ridabu (4-3-3): 1. Stefan Wattum – 3. Simen Myren, 2. Leo Mathias Brenden, 23. Espen Dahl, 18. Henrik Abell Larsen – 10. Magnus Kalland, 11. Simen Halseth, 7. Espen Arnesen – 15. Christopher Dagslott Nalum , 6. Geir Anders Erlandsen, 28. Peder Pandum

Endre Barmoen Palfi, Fredrik Ottestad, Ole Kristian Brodal Sveen, Martin Frøysjø og Audun Ørsleie spilte også.

Ridabu tapte årets siste oppkjøringskamp mot Stange fredag kveld. Selv om det ble tap, var det ingen dårlig generalprøve.

Første omgang var svært sjansefattig. Vi noterte oss en redning hos hver av de to keeperne, der tendensene til å få til noe offensivt lå nærmest vertene enn gjestene.

Andre omgang hadde knapt startet før Ridabu tok ledelsen ved Geir Anders Erlandsen. Erlandsen utnyttet slurv i Stanges bakre rekker, og kunne enkelt sette inn 1-0. Effektivt på kampens første ordentlige målsjanse.

Målet åpnet opp kampen litt, og etter rundt timen var det dessverre gjestene som tok taket i kampen, og presset Ridabu langt inn på egen halvdel. Det resulterte i at Stasjonsgutta fikk løsnet noen skudd fra distanse, der to av dem traff treverket.

Tjue minutter før full tid fikk overtaket resultat i form av en utligning. Litt ubeslutsomhet i Ridabus bakre rekker førte til at Stange kom fri på kanten, og innlegget/skuddet resulterte i en retur som ble ekspedert sikkert i mål til 1-1. Unødvendig baklengs, men utifra spill og sjanser, var det ingenting å si på at det sto 1-1 på dette tidspunktet.

Kjøret fra Stange avtok litt, og Ridabu kom etterhvert bedre med, og skapte et par farligheter. Kampen så ut til å dabbe litt av, da Stange satte inn seiersmålet ti minutter før full tid. Stanges spiss rundet keeper og sendte ballen mot mål, da dagens debutant i Ridabu-målet Stefan Wattum gjorde det umulige og tok igjen ballen som var på vei inn i mål. Dessverre for Wattum fulgte Stange opp på returen, og dermed sto det 2-1 i dommerens bok.

Stange falt litt ned etter scoringen, og Ridabu jaget utligning. Et par brukbare muligheter ble det også, men avslutningene gikk rett utenfor og i stolpen. Dermed ble det seier til Stange, som av mange trekkes fram som en av favorittene i avdelingen.

En uke før seriestart ser Ridabu brukbare ut, men vet at de står ovenfor en knallhard åpning i avdelingen. Fjorårets treer Rena står på motsatt halvdel, og er en klubb Ridabu har tre strake nederlag mot etter oppstarten igjen i 2010.

Kun 5 dager igjen!


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park