Abonner via RSS

Ridabu surnet og tapte

07 sep 2012

written by Black River Park

18.serierunde 4.divisjon avd. 1 – Tømmermyra

Brøttum – Ridabu 5-3 (3-1)

1-0

1-1 Herman Sørli

2-1

3-1

4-1

5-1

5-2 Lars Mikalsen

5-3 Simen Halseth (str.)

Gule kort: Kristian Gjøra

Ridabu (4-2-3-1): 1. Morten Harila – 22. David Arnesen, 3. Simen Myren, 4. Magnus Breilid, 18. Henrik Abell Larsen – 14. Kristian Gjøra, 11. Simen Halseth – 33. Herman Sørli, 7. Espen Arnesen, 17. Ole Johnny Sundt – 9. Lars Mikalsen

Herman Tomter, Sturle Wennersgaard, Ole Kristian Brodal Sveen og Henrik Harvey spilte også.

Ridabu skuffet stort, og tapte 5-3 borte mot bunnlaget Brøttum fredag kveld. Det var en svak opptreden av de blå, som ble kjempet i senk av et Brøttumlag som dessverre har fått fart på sakene for seint til å overleve. I tillegg fikk Brøttum hjelp av Ridabu selv som i tillegg til å gjøre massevis av dumme personlige feil, også brukte mye av tiden til å være sure og irriterte på hverandre.

Til tross for å ha spilt en svak første omgang, sto det 1-1 i det klokken passerte 43 minutter på Tømmermyra. Ridabu var utrolig nok på gang å ta grepet om kampen, etter å ha brukt mesteparten av tiden på å gjøre dumme valg og bruke kjeften på hverandre. Da lagene gikk til pause, hadde hjemmelaget på en utrolig måte klart å sette to baller i Ridabus mål, og kunne dermed ta med seg en positiv opplevelse inn i garderoben. I bortegarderoben var historien en helt annen.

Ridabu svarte med å slippe inn to nye scoringer tidlig i andre omgang, og kampen var kjørt for de blå. Brøttum brukte scoringene til fornyet motivasjon og i de første tjuefem av andre omgang må ha vært noe av det svakeste vi har sett av Ridabu denne sesongen.

Lars Mikalsen var blant de Ridabuspillerne som var mest positive denne kvelden. Mikalsen jobbet godt under vanskelige forhold på topp, og reduserte også til 5-2 med et flott hodestøt. Simen Halseth scoret fra 11-meteren nok en gang denne sesongen til 5-3, men det var dessverre for langt frem til å ha noen forventning om at dette skulle snu kampen.

I dag var det aller meste i mot. Når de blå samtidig er imot seg selv blir det særdeles vanskelig å plukke poeng.

Samtidig har ikke dette vært noe utbredt problem, og BRP.no er sikker på at moralen heves gjennom den kommende uka og at Lillehammer 2 skal få møte et revansjelystent Ridabu neste helg.

Denne kampen bør glemmes så fort som overhode mulig, og blikket rettes mot de andre kampene i avdelingen, i det som ser ut til å bli en spennende avslutning i bunnstriden denne høsten. Forhåpentligvis klarer Ridabu å mobilisere nok til å ta 3-4 poeng til som trolig er nok til å holde plassen i divisjonen.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park