Abonner via RSS

Innsatsen tilbake – ferdighetene på vent

10 jun 2014

written by Black River Park

9.serierunde 4.divisjon avd. 3 – Sandermoen gress

Sander 2 – Ridabu 3-2 (1-2)

0-1 Henrik Abell Larsen (’6)

1-1  (’20)

1-2 Christoffer Pettersbakken (’30)

2-2 ( ’55)

3-2 (’70)

Ridabu (4-2-3-1): Stefan Wattum – Peder Pandum, Olav Kristiansen, Håvard Lundby, David Arnesen – Simen Halseth, Christopher Dagslott Nalum – Mikkel Brandsnes, Ben Frogner, Henrik Abell Larsen – Christoffer Pettersbakken.
Audun Angell Ørsleie, Jonas Pandum, Jacob Spencer Gunasekara og Magnus Kalland spilte også.

Ridabu tok seg selv i nakken etter en håpløs kamp mot Kjellmyra. Innsatsen mot Sander 2 i mandagens kamp var tilbake, men ferdighetene sto fortsatt på vent. Dermed ble det nok et tap for Ridabu, som har rotet seg ned i nedrykksgjørma igjen.

Livet for de med hjertet i Ridabu er en følelsesmessig berg- og dalbane. Fra det helt store til det helt elendige. Man får hele spekteret, og gjerne innenfor korte tidsrom. Fotball er veldig vanskelig for gutta i blått om dagen, der selv den enkleste pasning og mottak virker supervanskelig. Det må rett og slett øves mer, og kamper mandag bør helst unngås. Det er mye man må tenke på når man driver på nivå fem…

Sander har fått en vanskelig start på sesongen, med flere stygge nederlag. Men som alle lag som sliter finnes det ingen bedre medisin enn å møte Ridabu. Av en eller merkelig grunn legger Ridabu seg på nivået til motstanderen. Mot Sander var det lite som skilte på lagene, i det som var årets merkeligste kamp så langt. Det var sjanser begge veier. I hopetall. Ridabu tapte tilslutt 3-2, men de kunne like så gjerne vunnet 6-2. Det kunne også endt 6-2 til Sander.

Det er viktig å finne ut hvorfor det er slik. For denne kampen burde Ridabu kunne kontrollert fra start til slutt. I stedet blir det Hawaii-fotball av beste merke, og tilfeldighetene avgjør hvor poengene havner. Denne gangen ble de igjen på Sandermoen, og med to strake seire er Sander 2 med igjen for fullt, tross seks strake tap innledningsvis. Ridabu på sin side kunne med å ha gjort jobben sikkelig de to siste kampene, vinket forvel til både Kjellmyra og Sander 2, og i stedet kikket oppover på tabellen, men i stedet er nedrykk igjen et reelt alternativ. Litt absurd for et lag som for to uker siden holdt tritt med et knallsterkt Kongsvinger 2 og slo serieleder Braskereidfoss.

Det er ingen tvil om at lagledelsen klør seg i hodet etter den siste uka. To strake tap mot lag som knapt har tatt poeng svir.

Forhåpentligvis kan ferdighetene være tilbake igjen fredag da Trysil kommer på besøk. Da er det cupfinale for Ridabu. Da må alle opp på sitt beste nivå skal det bli poeng.

Heldigvis spilles kampen på en fredag…


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park