Abonner via RSS

Mye å revansjere mot Kærom

03 jun 2014

written by Black River Park

Det er tett mellom kampene for Ridabu om dagen. I kveld kommer Kjellmyra på besøk på Black River, i det som blir Ridabus tredje kamp på åtte dager. Ridabu har alt å revansjere mot Kjellmyra, ettersom Kærom tok seks poeng mot Ridabu i fjor.

I løpet av 2013 sesongen var det fire lag Ridabu ikke klarte å slå. Rena, Braskereidfoss, Kjellmyra og Nybergsund 2 ga i løpet av åtte oppgjør beskjedne to poeng. Det startet dårlig i år igjen, der Nybergsund 2 ble for sterke i sesongpremieren. Men så snudde det. Ridabu har siden den gang slått både Rena og Braskereidfoss, og satser alt på å bryte den dårlige statistikken mot Kjellmyra tirsdag kveld.

Samtidig skal det sies, at når de blå ikke klarte å slå Kjellmyra i fjor, hvordan skal de få det til i år. For fjorårets sesong var bekmørkt for Kjellmyra, og endte med nedrykk. Det startet dog godt, der laget etter sju serierunder sto med 13 poeng, blant annet etter å ha slått Ridabu 4-1 på hjemmebane. I løpet av de siste 15 seriekampene tapte Kærom 14 av dem. Kun en seier. Mot Ridabu på Black River Park…
Laget fikk en ny sjanse da Hernes valgte å trekke seg rundt juletider, og valgte å takke ja til plassen. Ny trener kom på plass i Wegard Midtsundstad, og kravene ble hevet både i forhold til treninger og kamper. Ser man kun på poengfangsten så langt i sesongen, har det vært mye dårligere enn ved samme tid i fjor, men laget høster mye ros fra lagene de har møtt, og det er kun et tidsspørsmål før poengene vil trille inn. Ridabu-trener Vegard Lunde Grandum håper dog poengfangsten til Kærom drøyer noen dager til:

“Det er mye som tyder på at Kærom snart får en seier, for uansett hvem man spør, er det tydelig at årets Kjellmyra-utgave er langt sterkere enn fjorårets. Med tanke på at de tok full pott mot oss i fjor, har vi alt å revansjere i kveld. Vi vet at dette blir en like tøff kamp som de to foregående, og at vi må levere vårt aller beste for å bryte den dårlige statistikken mot dem”.

Foran kveldens kamp er det flere forfall i Ridabu-leieren, med skader, jobb og eksamenskjør. Samtidig er Jonas Pandum og Joakim Trontveit klare igjen for spill, og når disse i løpet av kvelden får spilletid, vil Ridabu ha benyttet 30 spillere på A-laget i løpet av sesongens åtte første kamper.

Kampstart i kveld er 20.00. Kampen kan følges på klubbens twitterprofil @RidabuIL.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park