Abonner via RSS

Tidligere OBOS-spiller til Ridabu

03 mai 2018

written by Black River Park

Christian Manzi Wirstad er klar for Ridabu!
22-åringen med fortid i HamKam og Løten ventes å debutere allerede førstkommende mandag, da rekruttlaget tar imot Rena til dyst på Black River Park.

«Dette er uten tvil en meget god signering for oss», strålte Ridabu-sjef Ole Johnny Sundt, i det han presenterte Wirstad foran en entusiastisk spillergruppe.  «Wirstad har tross sin unge alder erfaring og rutine, og har egenskaper spesielt med ball som vi har savnet de siste sesongene.»

Sundt forklarer viktigheten av denne signeringen:
«Vi har aldri vært klubben som har klart å signere de store profilene i breddefotballen. De andre klubbene rundt har både større ambisjoner og visjoner enn oss. I tillegg finnes det ingen økonomi som kan dytte en spiller i vår retning. Vi hadde Simen Arnesen og Marius Ottestad i deres siste år som spillere, der begge hadde en klar tilknytning til klubben, og sånnsett var en naturlig klubb å spille for når de ønsket å trappe ned. Med dem fikk vi et løft, og vi klarte å etablere oss på et bedre nivå. Vi er et bedre lag nå, enn hva vi var når dem spilte her, men samtidig har kvalitetene de hadde med seg inn vært sterkt savnet etter at de «la skoene på hylla».

«I Christian får vi en spiller som passer perfekt inn i laget, både på og utenfor banen. Spesielt på banen får vi de egenskapene på midten vi føler vi har manglet, og utfyller de vi allerede har der i dag på en meget god måte. Vi har vært kjempefornøyd med midtbanen vår, men den har manglet den lille spissen, eneren, som på sitt beste kan være en dominerende spiller i 4. divisjon uavhengig av motstand. Vi håper vi kan hjelpe og bidra til at Wirstad kan komme opp på det nivået, og at han kan hjelpe oss i å bli et bedre fotballag», avslutter en strålende fornøyd Sundt.

Hovedpersonen selv gleder seg stort til å komme i gang i Ridabu:
«Planen var egentlig å ikke spille fotball denne sesongen, men utover våren forsto jeg at jeg savnet det mer enn jeg hadde trodd. Mehran luftet ideen for meg, og jeg fikk litt blod på tann. Etter første treningen var jeg solgt. Spillerne og trenerne var veldig imøtekommende, og med mange gutter på egen alder, blir dette et lag jeg vet det blir både morsomt å være med og spille med. Ole Johnny har fortalt meg hvordan han ønsker å bruke meg, og jeg ser frem til å spille i «sjefsrollen» sentralt. Selv om jeg ikke er i min aller beste form pr dags dato, vet jo alle at talent slår hardt arbeid 10 av 10 ganger», gliser Christian Wirstad med et stort glimt i øyet.

Wirstad fikk som 18-åring ti kamper for HamKam i OBOS-ligaen, og scoret et mål. Dessverre førte skader til at han aldri slo ut i full blomst på Briskeby. Etter at han ikke fikk fornyet kontrakt i HamKam foran 2016-sesongen gikk turen til Løten, der Wirstad var en sentral sikkelse i det som gikk for å være Norges beste 4. divisjonslag under Erik Wettermark sin ledelse. Nå starter Wirstad på et nytt kapitel i fotballhistorien sin. Vi håper det blir noen sider med gullskrift.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park